Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjar i dokumentär – Eilishs hemliga pojkvän

Billie Eilish är en av världen största artister.
Foto: ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK / ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Billie Eilish i den nya dokumentären
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Bild från dokumentären. Eilish tillsammans med pojkvännen ”Q”.
Foto: APPLE+/Skärmdump

19-åriga Billie Eilish har varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv de senaste åren. 

I en ny dokumentärfilm väljer hon dock att berätta om uppbrottet från ex-pojkvännen Brandon Adams, enligt People.

– Jag tycker inte att du ska vara i ett förhållande där du gillar saker som den andra personen inte kunde bry sig mindre om, säger hon.

Världsstjärnan Billie Eilish berättar för första gången om uppbrottet med expojkvännen Brandon Adams, en rappare som går under namnet 7:AMP.

I den nya Apple TV-dokumentären ”Billie Eilish: The World's a Little Blurry”, får tittarna se sångerskan tillsammans med exet som hon kallar för ”Q”. I början av dokumentären pratar de två i telefon och säger ”jag älskar dig”. Men i slutet får tittarna se att förhållandet mellan Eilish och ”Q” har spruckit.

– Jag var helt enkelt inte glad, förklara hon och fortsätter: 

– Jag ville inte ha samma saker som han ville och jag tycker inte att det är rättvist mot honom. Jag tycker inte att du ska vara i ett förhållande där du gillar saker som den andra personen inte kunde bry sig mindre om. 

”Älskar honom”

Under dokumentären får man följa hur paret dejtar, bråkar och blir kära i varandra. I en scen blir Eilish frustrerad över att ”Q” dejtar andra personer, vilket resulterar i ett stort bråk. 

Trots att de nu gjort slut förklarar hon att kärleken fortfarande finns kvar.

– Jag älskar honom, vilket gjorde det svårare. Jag är inte över honom. Jag har inte hittat någon annan. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.