Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Billie Eilish varnar fansen för bluffen

Billie Eilish är trött på imitatörer.
Foto: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK / ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Billie Eilish ber fans nu att inte gå på bluffen.
Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / AFF-USA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Youtubern Jordan Matter har bett om ursäkt för sitt hån.
Foto: Instagram.

Det går bättre än någonsin för 18-åriga världsstjärnan Billie Eilish, som nyligen slog rekord när hon vann Grammys i fyra av de största kategorierna.

Men ”Ocean eyes”-artisten har fått ett problem på halsen – det har blivit en trend att klä ut sig till henne, och lura hennes fans.

”Snälla, sluta hålla på med den här skiten. Det är inte säkert för er och det är elakt mot människorna som inte vet bättre”, skriver Billie Eilish på Instagram story.

Hon är en av världens just nu absolut största artister – men 18-åriga Billie Eilish har mitt i succén fått ett irriterande problem.

Den Grammyvinnande artisten har inte bara gjort sig känd för sin musik, utan också för sin speciella stil. Med grönsvart hår, stora skjortor och shorts från märken som Gucci och många stora smycken är det ”lätt” att få Billie Eilish-stilen.

Nu har det blivit lite av en trend bland prankkanaler på Youtube att klä ut sig till Billie Eilish i hopp om att lyckas lura hennes fans – något Eilish nu slår tillbaka mot.

”Snälla, sluta hålla på med den här skiten. Det är inte säkert för er och det är elakt mot människorna som inte vet bättre. Ni sätter mig i dålig dager”, skriver hon på sin Instagram Story, och visar exempelbilder på de som har klätt ut sig till henne.

Ryter ifrån: ”Sååå respektlöst”

I nästa inlägg lägger Eilish skämtsamt till att hon aldrig skulle klä sig så fult som vissa av imitatörerna gör.

”Också, det är sååå respektlöst att ni låtsas vara mig och så klär ni er i det HÄR”, skriver hon och zoomar in på ett par strumpor som en imitatör hade på sig för att se ut som Eilish.

Nu har Matter bett om ursäkt för videon, där en person låtsas vara Billie Eilish och plötsligt gör en avancerad volt.

”Det var inte min mening att vara respektlös mot Billie. Jag är ett stort fan som alla andra. Jag har aldrig gjort en kändisimitationsvideo förut, men de är ganska vanliga så jag tänkte att det kunde vara kul att addera min egna akrobatiska twist på det... Jag har hört av mig till Billie och hennes mamma Maggie och bett om ursäkt, och jag kommer inte publicera videon utan deras tillåtelse”, skriver han på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B79mYIOlSuA/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.