Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Billie Eilishs mystiska beslut får miljontals fans att undra

Billie Eilish får besöksförbud mot stalker
Billie Eilish har avföljt alla hon tidigare följt på Instagram.
Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Fansen har nu teorier om varför.
Foto: JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK / JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Billie Eilish följs samtidigt själv av 64 miljoner följare.
Foto: C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOC / C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Billie Eilish har valt att avfölja exakt alla på sin Instagram – och nu undrar många av hennes 64 miljoner följare vad som hänt.

People skriver att ”Bad guy”-artisten delade en numera raderad uppmaning att skicka privatmeddelande till henne om hon följde några förövare, så skulle hon avfölja dem.

Efter att artisten avföljt Justin Bieber, Ansel Elgort och Chris Brown valde hon dock att avfölja resten också, skriver sajten.

Plötsligt hade världsstjärnan Billie Eilish inga hon följde på Instagram, medan hon själv har 64 miljoner personer som följer henne på samma plattform.

Ingen vet med säkerhet varför Eilish tagit bort alla hon följer, men People rapporterar nu om fans teorier. Eilish lade nämligen upp en uppmaning på sin Instagram story, att hon ville att folk skulle skicka dm till henne om hon följde någons förövare på Instagram. Inlägget är nu borttaget, men finns skärmdumpat av fans.

”Om jag följer din förövare, skicka dm till mig och jag kommer avfölja dem. Jag stöttar dig”, skrev Billie Eilish på Instagram story.


Avföljde flera stjärnor

Efter inlägget ska Billie Eilish sedan ha avföljt stjärnor som Justin Bieber, Ansel Elgort, XXXTentacion och Chris Brown, rapporterar People – som hänvisar till konton på Twitter.

Kort därpå ska artisten dock ha avföljt resten, och fått ner sin siffra på personer hon följer till noll.

Eilish har inte kommenterat händelsen.

https://twitter.com/EstacionBobba/status/1275622138515533825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275622138515533825%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpeople.com%2Fmusic%2Fbillie-eilish-unfollows-everyone-instagram%2F
Billie Eilish och stjärnorna drog in 1,3 miljarder till WHO

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.