Bill Skarsgård lämnar Hollywood för Stockholm. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅNBill Skarsgård lämnar Hollywood för Stockholm. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bill Skarsgård lämnar Hollywood för Stockholm.  Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg letar lägenhet i huvudstaden. Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅNBill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg letar lägenhet i huvudstaden. Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg letar lägenhet i huvudstaden.  Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Skådespelaren är aktuell i filmen "Det". Foto: WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C / WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C SCOPE FEATURESSkådespelaren är aktuell i filmen "Det". Foto: WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C / WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C SCOPE FEATURES
Skådespelaren är aktuell i filmen "Det". Foto: WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C / WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C SCOPE FEATURES
Foto: / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTOFoto: / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
 Foto: / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Bill Skarsgård flyttar ihop – med Per Morbergs dotter

Publicerad

Bill Skarsgård lämnar Hollywood för Stockholm. 

Han och flickvännen Alida Morberg letar lägenhet i huvudstaden – och ska flytta ihop tillsammans. 

Den "Det"-aktuelle skådespelaren berättar om kärleksflytten i podden "Värvet". 

Stockholmsbarnen bör vara rädda – Bill Skarsgård, som spelar clownen Pennywise i den nya filmen "Det", kommer till stan. 

Skådespelaren berättar om sina planer att flytta till Stockholm i en intervju med Kristoffer Triumf i podden "Värvet". 

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer att bo i den lägenheten så mycket, säger 27-åringen. 

LÄS MER: Bill Skarsgård hyllas av hela världen efter premiären 

Bill Skarsgård och flickvännen kommer hem

Flickvännen Alida Morberg, 32, är också skådespelare och har bland annat synts i skräckisen "Sensoria" och i en roll i succéserien "Solsidan". 

Precis som Bill Skarsgård – vars skådispappa heter Stellan – har Alida Morberg en känd förälder. 

Hon är nämligen dotter till tv-kocken Per Morberg. 

Bill Skarsgård säger i podden att han länge har bott i Hollywood, men att han aldrig riktigt känt sig hemma där.

– Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande.

 

LÄS MER: Därför söker sig Skarsgård bort från stjärnfamiljen

Läskiga filmen "Det" har premiär

Filmen "Det", som baseras på Stephen Kings bok, har biopremiär på tisdagen. 

Boken har tidigare gjorts som tv-serie, där Hollywoodskådisen Tim Curry hade rollen som den läskiga clownen Pennywise. 

– Förväntningarna var så höga. Jag försöker låta bli att vara på nätet, men jag såg en del. Det var "Vad i helvete?" och "Den jävla skithögen". Jag hade några sömlösa nätter i Toronto innan inspelningen. Men jag insåg att jag inte skulle klara det om jag lät mig påverkas av andra, sade Bill Skarsgård nyligen i en intervju med Aftonbladet

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag