Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bill Skarsgårds beslut – nu avslöjas framtidsplanerna

Alida Morberg och Bill Skarsgård väntar sitt första barn – nu har de köpt lägenhet och bosätter sig i Stockholm.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bill Skarsgård är just nu aktuell i HBO-serien ”Castle Rock” av Stephen King.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Förra året gjorde Bill Skarsgård succé som monsterclownen ”Pennywise” i ”It”.
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Bill Skarsgård gör succé i Hollywood och rollerna avlöser varandra – just nu är han aktuell i HBO-serien ”Castle rock” av Stephen King.

Samtidigt väntar skådespelaren sitt första barn tillsammans med flickvännen Alida Morberg och har nu tagit ett beslut för framtiden: att flytta till Stockholm.

– Vi bygger boet och det känns fint, säger han till Aftonbladet.

Bill Skarsgård, 27, är het i Hollywood. Förra året gjorde han succé i rollen som monsterclownen Pennywise i ”It” av Stephen King. 

Nu är han aktuell i ännu ett Stephen King-projekt – HBO-serien ”Castle rock”, som har premiär på torsdag.

Samtidigt bekräftar Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg, 33, dotter till Per Morberg att de väntar sitt första barn. 

Trots att Bill Skarsgårds internationella karriär tagit fart, så har paret beslutat sig för att slå sig ner i Sverige. Skådespelaren berättar för Aftonbladet att de har köpt en lägenhet i Stockholm.

– Jag kände att det var viktigt att ha ett hem, en fysisk plats. Nu har jag det. Det är mitt första hem, vi bygger boet och det känns fint. Det är också platsen där jag växte upp och där hela min familj är. Så det kommer att bli basen, säger han.

Bill Skarsgård menar att han ser fram emot att slå sig till ro och skapa ett tryggt hem.

– Jag har aldrig haft det som vuxen, jag har aldrig haft min egen säng. Så det är så skönt nu, säger han till Aftonbladet.


LÄS MER: Bill Skarsgård väntar barn med Alida Morberg 


Kommer att resa mycket: ”Gillar att ha det så”

Enligt Bill Skarsgård innebär boendet i Stockholm inte att han tackar nej till jobberbjudanden i USA.

– Jag tror inte att jag kommer att tillbringa mer tid i Sverige än vad jag redan har gjort. Jag är där ett par månader om året, sen jobbar jag ett par månader och sen är jag i Los Angeles ett par månader och försöker skaffa jobb. Jag gillar att ha det så, säger han till Aftonbladet.

Bill Skarsgård berättade tidigare i podcasten Värvet att han har bott i Hollywood, men aldrig riktigt känt sig hemma där.

– Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande, sa han.


LÄS MER: Alida Morberg avslöjar – hon lämnade Sverige  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.