Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bills och Alidas lyxsemester med Morberg – på paradisön

Per Morberg och Bill Skarsgård.
Foto: Starflow.
Alida Morberg.
Foto: Starflow.
Middag på terrassen hos familjen Morberg.
Foto: Starflow.
Alida Morberg och Bill Skarsgård.
Foto: Starflow.
Per Morberg och Bill Skarsgård.
Foto: Starflow.
Per Morberg och Bill Skarsgård.
Foto: Starflow.
Per Morberg och Bill Skarsgård.
Foto: Starflow.
Per Morberg.
Foto: Starflow.
1 / 9

Bill Skarsgård umgås gärna med svärfar Per Morberg.

I tv-kockens webbserie får tittarna se Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg semestra i Per Morbergs lyxhem på ön Bequia i Västindien.

– Bill är en väldigt känd vän till mig. Han är väldigt lång, han är också min svärson och en väldigt bra skådespelare, säger Per Morberg i programmet.

I höstas meddelade skådespelaren, programledaren och kocken Per Morberg, 58, att han lämnar TV4 för att testa lyckan på egna ben.

Sagt och gjort. Nu finns första säsongen av hans webbserie ”Caribbean days” ute på innehållsplattformen Starflow. 

Serien är inspelad hemma hos Per Morberg på paradisön Bequia i Västindien. I inledningsavsnittet lagar profilen getcurry och får hjälp av en välbekant gäst – nämligen skådespelaren Bill Skarsgård, 28.

– Är det här den ökända getcurryn, säger Bill Skarsgård i programmet när han kliver in i köket.

Varpå Per Moberg presenterar sin hjälpreda för kameran.

– Bill är en väldigt känd vän till mig. Han är väldigt lång, han är också min svärson och en väldigt bra skådespelare, säger han i programmet och håller om sin svärson.

Morbergs familjelycka i Västindien

Tillsammans försöker duon få till den rätta kryddningen. Bill Skarsgård hävdar att rätten redan är ”perfekt som den är” – men Per Morberg är inte riktigt nöjd. 

– Den är ganska rökig och jag vet inte varför, säger han i programmet och sätter en cigarr i munnen och konstaterar: 

– Förmodligen cigarren. 

Sedan är det upptill bevis. Per Morberg serverar curryn över ris och garnerar med koriander – varpå familjen samlas och hugger in.

Och som Bill Skarsgård tidigare konstaterade tycks måltiden vara godkänd hos även resten av familjen Morberg som avnjuter måltiden på balkongen i solnedgången. 

På plats är bland annat frun Inese Morberg, 64, samt dottern Alida Morberg, 34, som är tillsammans med Bill Skarsgård.

Skådespelarparets bebislycka

I höstas blev Bill Skarsgård och Alida Morberg föräldrar – närmare bestämt den första oktober då paret fick en liten flicka. 

Bill Skarsgård har stora framgångar i karriären även internationellt och därför varit bosatt utomlands under de senaste åren. Men i samband med den nya tillvaron som föräldrar avslöjade skådespelaren i Värvet att han letade bostad hemma i Stockholm. 

– Stockholm kommer alltid att vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans eller vad det än är, jag kommer ju hem till Stockholm fortfarande, har Bill Skarsgård tidigare sagt i ”Värvet”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.