Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Live-published photos and videos via Shootitlive

BILDEXTRA: Se allt från Elle-galan 2014

På fredagen samlades Sveriges modeelit för Elle-galan 2014.

Bland pristagarna fanns bland andra skådespelarna Moa Gammel och Adam Pålsson.

Expressen.se var självklart på plats - kolla in Alexanders Donkas bilder här.

Det var för 17:e året i rad som tidningen Elle prisade kändisar, designers och modepersonligheter i sammanlagt 15 kategorier, bland dem årets bäst klädda man och kvinna.

Bland vinnarna fanns skådespelarna Adam Pålsson och Moa Gammel.

– Stil handlar om känna sig bekväm, att visa att man äger sitt eget liv. Jag tycker om att mode faktiskt är konst som man kan ha på sig och uttrycka sig med, säger hon till TT Spektra.

Adam Pålsson å andra sidan konstaterar att det känns "lite märkligt" att ta emot priset "fast att man inte inte direkt har gjort någonting".

- Och att just jag - av landets alla miljoner män - skulle vara allra stiligast känns otroligt smickrande, säger han till TT Spektra och fortsätter:

- På scenen och på film är jag mycket mer kokett och väldigt nog med vad jag har på mig och hur många knappar som är uppknäppta än vad jag är privat.

 

ANDRA VINNARE PÅ ELLE-GALAN

 

# Årets svenska designer: Altewaisaome.

# Årets internationella designer: Riccardo Tisci, Givenchy.

# Årets blickfång: Svenska tvillingduon Say Lou Lou.

# Årets bäst klädda man: Adam Pålsson.

# Årets bäst klädda kvinna: Moa Gammel.

# Årets look: Bea Szenfeld.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.