Bilderna visar Laberos hemliga liv

Joel Labero med sambo Anna Vinterfall och dotter Nicole har flyttat till Las Vegas.
Foto: PONTUS HÖÖK
I nya huset finns både pool och basketplan.
Foto: PONTUS HÖÖK
Foto: PONTUS HÖÖK

Joe Labero har äntligen uppfyllt pojkdrömmen – med en helt egen show i Las Vegas. 

Det blir familjens femte land och familjen trivs bra i nöjesstaden. 

– Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger, berättar Joe Labero. 

Joe Labero har gjort sig känd för stora delar av världen med sina magikonster och är en av världens mest framgångsrika illusionister.

Nu har han flyttat till Las Vegas, USA, för vad han beskriver som sin största bedrift hittills: En show på Paris Hotel, mitt på nöjesgatan The Strip. 

När Expressen pratade med honom strax före första showen var han rejält exalterad. 

– Jag kom hit som grabb första gången när jag var 16 år och sedan dess har jag alltid velat ha show här. Och nu är det dags.  Det är ingen svensk eller nordbo som gjort det tidigare. Det är sanslöst, skithäftigt, säger han.

Bott i flera olika länder

Att leva på magiken har gjort det möjligt för Joe Labero och familjen att bo på flera platser runtom i världen. Förutom Sverige har de hittills bott i Australien, Thailand, Singapore och nu alltså USA.

– Jag gillar att bo i varma länder, det är lättare att leva. Norden är fantastiskt men det är ju kallt och ruggigt. Så kan man kombinera värmen med jobbet är det klockrent, säger Joe Labero.


LÄS MER: Mariah Carey hånas efter intervjun: "Smaklöst" 

Foto: PONTUS HÖÖK

Flyttat till stort hus i bergen

Den nya showen i Las Vegas kommer att hålla på i minst ett halvår. Familjen, bestående av sambon Anna Vinterfall och 10-åriga dottern Nicole, har flyttat till ett stort hus med pool i bergen 15 minuter från nöjesgatan The strip i Las Vegas. 

Livet i nöjesstaden beskriver han som häftligt och lättillgängligt. 

– Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger. Det är ju nära till The strip, där det finns restauranger, casinon, massor att göra, så det är rätt lätt att trivas här också, säger han.  


LÄS MER: Anna Ankas lyxliv med 20 år yngre David 

Foto: PONTUS HÖÖK

Kämpar med relationen

Joe Labero beskriver det som en lyx att familjen följer med honom och bor på olika platser runtom på jorden. På frågan om hur han får relationen att hålla med den ganska annorlunda livsstilen svarar han: 

– Det är inget som är lätt någonstans, man får kämpa. Det är som med alla relationer och arbete, det är hårt artbete. Men nu får man en nykick. Man byter kultur, får lite nya perspektiv, nya utmaningar och möjligheter, det är jättehäftigt, säger Joe Labero.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.