Joel Labero med sambo Anna Vinterfall och dotter Nicole har flyttat till Las Vegas. Foto: PONTUS HÖÖKJoel Labero med sambo Anna Vinterfall och dotter Nicole har flyttat till Las Vegas. Foto: PONTUS HÖÖK
Joel Labero med sambo Anna Vinterfall och dotter Nicole har flyttat till Las Vegas.  Foto: PONTUS HÖÖK
I nya huset finns både pool och basketplan. Foto: PONTUS HÖÖKI nya huset finns både pool och basketplan. Foto: PONTUS HÖÖK
I nya huset finns både pool och basketplan. Foto: PONTUS HÖÖK
Foto: PONTUS HÖÖKFoto: PONTUS HÖÖK
 Foto: PONTUS HÖÖK

Bilderna visar Laberos hemliga liv

Publicerad

Joe Labero har äntligen uppfyllt pojkdrömmen – med en helt egen show i Las Vegas. 

Det blir familjens femte land och familjen trivs bra i nöjesstaden. 

– Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger, berättar Joe Labero. 

Joe Labero har gjort sig känd för stora delar av världen med sina magikonster och är en av världens mest framgångsrika illusionister.

Nu har han flyttat till Las Vegas, USA, för vad han beskriver som sin största bedrift hittills: En show på Paris Hotel, mitt på nöjesgatan The Strip. 

När Expressen pratade med honom strax före första showen var han rejält exalterad. 

– Jag kom hit som grabb första gången när jag var 16 år och sedan dess har jag alltid velat ha show här. Och nu är det dags.  Det är ingen svensk eller nordbo som gjort det tidigare. Det är sanslöst, skithäftigt, säger han.

Bott i flera olika länder

Att leva på magiken har gjort det möjligt för Joe Labero och familjen att bo på flera platser runtom i världen. Förutom Sverige har de hittills bott i Australien, Thailand, Singapore och nu alltså USA.

– Jag gillar att bo i varma länder, det är lättare att leva. Norden är fantastiskt men det är ju kallt och ruggigt. Så kan man kombinera värmen med jobbet är det klockrent, säger Joe Labero.

 

LÄS MER: Mariah Carey hånas efter intervjun: "Smaklöst" 

Foto: PONTUS HÖÖK

Flyttat till stort hus i bergen

Den nya showen i Las Vegas kommer att hålla på i minst ett halvår. Familjen, bestående av sambon Anna Vinterfall och 10-åriga dottern Nicole, har flyttat till ett stort hus med pool i bergen 15 minuter från nöjesgatan The strip i Las Vegas. 

Livet i nöjesstaden beskriver han som häftligt och lättillgängligt. 

– Vi bor jättefint uppe bland bergen och har nära till fantastiska restauranger. Det är ju nära till The strip, där det finns restauranger, casinon, massor att göra, så det är rätt lätt att trivas här också, säger han.  

 

LÄS MER: Anna Ankas lyxliv med 20 år yngre David 

Foto: PONTUS HÖÖK

Kämpar med relationen

Joe Labero beskriver det som en lyx att familjen följer med honom och bor på olika platser runtom på jorden. På frågan om hur han får relationen att hålla med den ganska annorlunda livsstilen svarar han: 

– Det är inget som är lätt någonstans, man får kämpa. Det är som med alla relationer och arbete, det är hårt artbete. Men nu får man en nykick. Man byter kultur, får lite nya perspektiv, nya utmaningar och möjligheter, det är jättehäftigt, säger Joe Labero.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag