Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bilderna tittarna inte fick se i ”Bachelor” – efter bråket

Se det bortklippta materialet som inte visats.
Foto: TV4
Foto: TV4
Foto: TV4
Foto: TV4
1 / 9

I måndags sändes första avsnittet av årets ”Bachelor” och det efterföljande diskussionsprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt”. 

I bortklippt material rusar programledaren Malin Stenbäck ut ur studion märkbart upprörd efter ett bråk mellan deltagarna.

– Det var tråkigt, jag hade hoppats att vi skulle vara snällare med varandra, säger hon till Expressen efter händelsen.

Det blev en minst sagt dramatisk start på första avsnittet av TV4:s ”Bachelor” och systerprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt”. 

I ”Tjejerna avslöjar allt” får deltagarna prata ut om det senaste avsnittet samt diskutera bortklippt material. 

Under måndagens program uppstår en konflikt i vilken en av deltagarna, Melinda Fridlundh, 25, kallar Justina Kumpyte, 26, för ”mullig”. I studion är det många som reagerar och Melinda ställs mot väggen men vill inte be om ursäkt.

– Jag står för att jag tyckte att du var mullig, kan jag få tycka det?, säger Melinda Fridlundh i programmet.

– Varför ser ni mullighet som något negativt? Jag kan ju tycka en häst som är överviktig är fin, fortsätter hon.

Flera deltagare grät under programmet men också programledare Malin Stenbäck blev upprörd och berörd av samtalet.

– Dels så tycker jag att det är tråkigt att vi 2021, i ett rum med bara tjejer, dömer och pratar om varandras kroppar. Jag blir ledsen av det för det gör så stor skada för så många och jag vill tro att nästan alla tjejer har en relation till kroppshets som inte är helt okomplicerad, säger Malin Stenbäck till Expressen.

– Vi nådde inte fram till varandra i gruppen, det var många som blev ledsna av tjejerna. 

I ett klipp som Expressen nöje nu kan visa, och som inte visats för tv-tittarna, stormar Malin Stenbäck ut ur studion och hörs sedan gråta.

– Det var någon kombination av att jag kände mig berörd å tjejernas vägnar som blev ledsna, men också gråtarg för att vi inte nådde fram till varandra. Jag kände mig mest frustrerad, förklarar hon.

Melinda: ”Jag står fortfarande för min åsikt” 

I en video på sin Instagram som publicerades på tisdagen pratar Melinda själv om det som hände i programmet och säger att hon fortfarande står för vad hon sagt.

– Jag ångrar ingenting jag sagt men däremot hur jag sagt det, för jag är lite klumpig det kan man ju säga, säger Melinda Fridlundh i sin video. 

I videon berättar hon även att hon gillar att provocera folk till vansinne.

– Det här med hästgrejen, det är så jag, att lägga in någon helt annan grej som inte hör till sammanhanget för att bara explodera. Jag älskar när det gör det.

– Jag är hellre hatad för den jag är, än älskad för någon jag inte är, avslutar hon videon.

I ”Bachelor” ger sig två killar ut på jakten efter kärlek. I årets säsong handlar det om Sebastian Martinsson, 28, och Simon Lindström, 30, som de kvinnliga deltagarna dejtar. 

Expressen har sökt Melinda Fridlundh.

Reaktionen när Omayda avslöjar lögnen: ”Lägg av!”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.