Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bilderna inifrån Elena Belles nya hem – steget efter makens död

Elena Belle och dottern Luna har gjort sig hemmastadda i sin nya lägenhet, efter att ha flyttat från huset de bodde i med numera bortgångna Michael Theanne.
Foto: Instagram.
Nu visar Hollywoodfrun upp sitt hem på Instagram story.
Foto: Instagram.
Nu visar Hollywoodfrun upp sitt hem på Instagram story. ”Mitt sovrum (inte klart ännu)”, skriver Elena Belle till en av bilderna.
Foto: Instagram.
Dottern Luna har nästan bara rosa och vita kläder i sin walk in closet.
Foto: Instagram.
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belle och Michael Theanne.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
1 / 7

Elena Belle och dottern Luna har gjort sig hemmastadda i sin nya lägenhet, efter att ha flyttat från huset de bodde i med numera bortgångna Michael Theanne.

Nu visar Hollywoodfrun upp sitt hem på Instagram story.

”Mitt sovrum (inte klart ännu)”, skriver Elena Belle till en av bilderna.

Efter maken Michael Theannes tragiska och plötsliga bortgång har ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle valt att flytta från huset de bodde i tillsammans, till att i stället bo i en lägenhet.

Hon har tidigare förklarat beslutet bakom flytten, och menar att hon inte kände sig trygg i huset utan maken.

– Vi ska flytta till en lägenhet med dygnet runt-bevakning där vi kan bo ett år. Under tiden ska jag försöka hitta en våning som vi kan köpa och känna oss trygga i. Jag har alltid tyckt att det är läskigt att vara i huset själv eftersom vi haft inbrott förut, har hon sagt tidigare.

Visar upp detaljerna i nya hemmet

Nu har Elena Belle och dottern Luna börjat få ordning på sitt nya hem, där de ska bo det kommande året.

På Instagram story visar Elena Belle upp delar av sin och dotterns lägenhet, där de har var sin walk in closet. Medan Elena Belles kläder verkar variera från vitt till svart och annat däremellan, har dottern Luna nästan bara rosa och vita kläder.

Elena Belle delar också med sig av delar av sitt badrum, och ger en smygtitt på sovrummet, som hon inte ännu har hunnit klart med.

Elena Belle: ”Allt i huset påminner om Michael”

Luna Belles sovrum är även det rosa – något dottern verkar väldigt förtjust i.

”Vi har flyttat och älskar vårt nya ställe och Luna älskar sitt nya rosa rum. Har kvar huset men ska försöka hyra ut det och eventuellt sälja det i framtiden. Allt i huset påminner om Michael så man blir väldigt ledsen över att vara där. Allt man byggt upp tillsammans under många år, det är supertrist. Här i vårat nya ställe känner vi oss trygga om nätterna med säkerhet dygnet runt”, berättar Elena Belle i ett mejl.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.