Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bilderna inifrån: Charlotte Perrelli visar upp lyxhuset

Charlotte Perrelli berättar om välmåendet efter graviditeten.
Charlotte Perreli.
Foto: OLLE SPORRONG
Huset på Djursholm visas upp.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
Bilderna inifrån.
Foto: Kevin Amberville/ Dplay
1 / 9

Charlotte Perrellis make Anders Jensen har skojat om att det tar en kvart att gå från köket och tv-rummet och tillbaka. 

Nu visar paret upp mångmiljonvillan på Djursholm. 

– Det är jätteroligt att ha tillgång till ett vackert hus, en fin bil, till att bada i pool varje dag. Kanske allra mest för barnens skull. Men jag hade varit precis lika lycklig utan det, säger Perrelli i dokumentären ”Charlotte Perrelli: Flickan från Småland”.

Charlotte Perrelli, 44, slog ned som en bomb över hela världen när hon tog hem hela baletten i ”Eurovision song contest” 1999. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest folkkära artister.

I den nya dokumentären ”Charlotte Perrelli: Flickan från Småland” berättar Perrelli om hur hon har gått från en flicka i Småland till den artisten hon är i dag.  

Tittarna får bland annat följa med hem till artistens mångmiljonvilla på Djursholm utanför Stockholm. Kameran sveper över den stora, vita villan. 

– Klassresan är ju väldigt tydlig i mitt fall och jag är extremt tacksam över att det har fungerat så bra, säger hon i dokumentären och fortsätter: 

– Det är mycket tack vare bra människor runtomkring mig som har hjälpt mig att förvalta men är man lycklig och trygg i sig själv så är man det vare sig man sitter i ett slott eller om man sitter i en stuga på landet. 

Perrellis lyxhus – 800 kvadratmeter

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen, 42, sitter och pratar vid den stora, turkosa, poolen och sonen Alvin ligger bredvid i sin vagn. Växterna är gröna och ett litet berg omringar poolen. 

– Det är jätteroligt att ha tillgång till ett vackert hus, en fin bil, till att bada i pool varje dag. Kanske allra mest för barnens skull. Men jag hade varit precis lika lycklig utan det, säger Perrelli. 

Artisten har tidigare berättar om mångmiljonhuset och att de 800 kvadratmetrarna är i största laget. 

– Anders skojar ibland om att det tar honom en kvart att gå från köket och tv-rummet och tillbaka. Han brukar också säga att han vill flytta in på hotell de dagar jag inte är hemma eftersom allt känns så stort, sa Charlotte då och skrattade. 

Huset på Djursholm.
Foto: Dplay

Har gjort om hela huset på Djursholm 

Fastigheten köptes av förvaltningsbolaget Sigrum där Charlotte är vd. Priset var 20 miljoner kronor, men familjen har under tiden den bott där investerat stort både inomhus och i utemiljön.

– Allt är i princip omgjort. Huset var i ganska nedgånget skick när det köptes, sa Charlotte.

Det enda familjen låtit behålla är ett stort biljardbord på husets översta våning. Bordet ingick i köpet och är så stort att husets tak en gång fick lyftas av när det flyttades in i huset.

Den storslagna villan har nu fått nytt kök, nya badrum och nya toaletter i modern stil. Allt matchas ihop med de gamla tjocka väggarna, spegeldörrarna, målningarna och den imponerande takhöjden.

– Jag älskar att ha det så här. Den här typen av kombinationer går aldrig att få i ett nytt hus, har Charlotte Perrelli tidigare berättar.

Dokumentären ”Charlotte Perrelli: Flickan från Småland” går att se på Dplay. 

Kändisarna lyxrenoverar för miljoner:

Daniel Ek, Mats Sundin, Robin Söderling, Sebastian Ingrosso, Björn Ulveus, Charlotte Perrelli och Marie Fredriksson – många svenska kändisar bor i Djursholm

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.