Bilderna från makens äventyr med Perrelli: ”Livsfarligt”

Charlotte Perrelli i hjälm på äventyrssemestern med familjen.
Foto: Privat / Instagram
Familjen tog sig fram mellan klippväggar i vattnet
Foto: Privat / Instagram
Foto: Privat / Instagram
Att glida ned från små vattenfall kunde man också göra under utflykten.
Foto: Privat / Instagram
Här hoppas det från en klippavsats. Enligt Charlotte Perrelli gjorde sällskapet hopp från upp till 22 meters höjd.
Foto: Privat / Instagram
Hela äventyrsgänget samlade: Anders Jensens dotter Izabella Jensen, Charlotte Perrellis söner Alessio och Adrian Perrelli med mamma i mitten, Anders Jensen och Adrian Perrelli
Foto: Privat / Instagram
1 / 7

Charlotte Perrelli var nyligen på en minst sagt äventyrlig semester med familjen.

Paret hoppade från klippor upp till 22 meter höga och ägnade sig åt trekking.

”Kul med lite äventyr”, skriver Anders Jensen på Instagram.

Sångerskan Charlotte Perrelli och företagsledaren Anders Jensen gifte sig 2015. De bor nu ihop i en villa i Djursholm i Stockholm som de renoverade i vintras. 

Charlotte Perrelli har sönerna Angelo och Alessio Perrelli tillsammans med exmaken Nicola Perrelli sedan tidigare. Anders Jensen har dottern Izabella Jensen ihop med exfrun Suzanne Sjögren sedan tidigare och paret har även två gemensamma barn Adrian och Alvin Perrelli-Jensen.

Alla barn förutom minstingen 3-åriga Alvin, följde med en minst sagt äventyrlig aktivitet i Benahavís i Spanien nyligen. Där hoppade familjen bland annat från klippor, vandrade mellan klippväggar i vattnet och ägnade sig åt trekking vilket innebär vandring i höga och branta höjder.

”Utflykt med trekking och hopp från klipporna. Kul med lite äventyr och väldigt många skratt tillsammans med barnen”, skriver Anders Jensen på Instagram och har lagt upp flera bilder på sällskapet.

När någon frågar efter 3-åriga Alvin i kommentarerna svarar Charlotte Perrelli.

”Nej gud. Hopp upp till 22 meter. Han kan inte simma och inte hoppa en meter. Livsfarligt”, skriver Charlotte Perrelli i en kommentar till inlägget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.