Bilderna avslöjar nya ”Sex and the City”

Charlottes dotter Lily kommer att spelas av Cathy Ang.
Foto: JOSE PEREZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Dottern Rose kommer att spelas av Alexa Swinton.
Foto: JOSE PEREZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Kristin Davis och Evan Handler återvänder till sina roller som Charlotte och Harry Goldenblatt.
Foto: JOSE PEREZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Även Mirandas son Brady, spelad av Niall Cunningham, skymtas på inspelningen.
Foto: JOSE PEREZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Det har gått ett decennium sen vi sist träffade gänget i Sex and the City.

Under åren har även karaktärernas barn åldrats – och nu visar bilder från inspelningen hur de ser ut som vuxna. 

Det har gått 11 år sedan den sista Sex and the City-filmen hade premiär. I filmen hade Miranda och Charlotte fortfarande små barn, men när det är dags för HBO Maxs nysatsning av serien så har även barnen åldrats – och är numera vuxna. 

I orginalserien kämpade Charlotte för att bli med barn innan hon och maken Harry Goldenblatt bestämde sig för att adoptera från Kina. Adoptivdottern Lily introducerades i slutet av serien men blev en uppskattad karaktär i den uppföljande filmen. Parets andra dotter föddes i slutet av den första filmen efter att Charlotte, trots att hon trodde sig vara infertil, blivit gravid. 

Miranda fick sin son Brady i säsong fyra efter en lång on/off-relation med Steve. Paret blev tillsammans på Bradys ettårsdag och gifte sig senare. 

Nya skådespelare introduceras

Systrarna Lily och Rose kommer att spelas av Cathy Ang, 25, och Alexa Swinton, 12. Niall Cunningham, 25, kommer att spela Mirandas son Brady. Alla skådespelare har haft mindre roller i tidigare filmer och serier men är nya i Sex and the City–världen. 

Skådespelarna såg tillsammans när de spelade in en scen utanför Lyceum Theatre i New York.

Bridget Moynahan, som spelade Mr. Bigs exfru Natasha, har spelat in scener med Sarah Jessica Parkers karaktär Carrie.
Foto: CHRISTOPHER PETERSON / SPLASHNEW / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Men ungdomarna är inte de enda som väckt uppmärksamhet från inspelningarna. Även Bridget Moynahan, 50, som spelade Natasha ska ha synts spela in en scen på ett café tillsammans med Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie. 

Fansen kommer ihåg Natasha som den yngre, framgångsrika kvinnan som jobbar på Ralph Lauren och blir tillsammans, och senare gifter sig, med Mr. Big. Relationen slutar efter att hon får veta om att Mr. Big varit otrogen med Carrie. Karaktären ses sist i en konfrontation med just huvudkaraktären Carrie.

Exfrun med i nya serien

Kanske har Carrie och Natasha mer gemensamt i den nya serien? Enligt tidigare läckta uppgifter så kommer den nya serien att ta avstamp i en infekterad skilsmässa mellan Carrie och Mr. Big. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.