Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden visar Christina Schollins förflutna – fansen häpnar

Christina Schollin: ”Att bli mamma är det största som finns”
Foto: /IBL / /IBL
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Christina Schollin brukar stötta Bianca Ingrosso i olika sammanhang.

Och nu har hon lagt upp en bild på sociala medier – där man ser att hon och barnbarnet kan ha mer gemensamt än vad många trott. 

”Bianca är lik dig där ju”, skriver en person på Instagram.

Christina Schollin, 81, fick ett genombrott som influencer och dokusåpakändis i och med sin medverkan i realityserien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Det har varit en spännande vändning i karriären, men samtidigt så har det inneburit en viss oro för henne. Främst har hon oroat sig över hur hennes familjemedlemmar har framställts i programmet.

– Som mamma, mormor och farmor bryr jag mig så himla mycket om mina barn och barnbarn. Jag ser hur mycket Bianca arbetar, hur oerhört framgångsrik hon är, hur hon driver en massa företag och hela tiden är upptagen och uppbokad. Då skulle jag vilja säga ”ta inte i så mycket, ta det lite lugnt”, berättade hon nyligen i en intervju med Expressen.

Schollins ord: ”Tro det eller ej”

Och nu har hon lagt ut en bild på sociala medier – där man ser att hon och barnbarnet kan ha mer gemensamt än vad många trott.

”Throwbackthursday: Tro det eller ej: Detta är jag i ett nummer i en Hagge Geigert revy. A long time ago!”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B06nfS8Hg1i/?utm_source=ig_web_copy_link

Bilden har i skrivande stund över 3 000 lajks och mängder av kommentarer. Flera av följarna tycker att Schollin är väldigt lik en skådespelarkollega, nämligen Goldie Hawn, 73.

Sedan tycker även många att Schollin är väldigt lik barnbarnet Bianca Ingrosso på bilden.

”Trodde nästan att det var Bianca”, skriver en person.

”Bianca är lik dig där ju … det finns där”, tycker en annan.

”Man ser vem Bianca blivit lik”, menar en tredje.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.