Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden visar Adeles otroliga kroppsförvandling

Adele skapade rubriker med sin fest.
Foto: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Sångerskan Adele har skapat många rubriker med sin otroliga viktnedgång. 

Nu dyker en ny bild upp på sångerskan som avslöjar förändringen. 

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son, berättade en uppgiftslämnare tidigare till People. 

Superstjärnan och sångerskan Adele, 31, fick motta mycket reaktioner på sin fysiska förändring när hon fotograferades under nyårssemestern. 

– Först kände vi knappt igen henne eftersom hon gått ned så mycket i vikt, sa hennes fan Lexi Larson som träffade henne på den karibiska ön Anguilla, enligt People. 

– Hon berättade för oss att hon gått ned omkring 45 kilo i vikt, och att det är en galet positivt erfarenhet.

Därför fick hon nog: ”Nådde en punkt”

En källa sa då till People att att Adele har haft en strikt diet och träningsprogram med pilates och cross-training. Anledningen ska enligt källan vara att hon vill vara hälsosam för sin 7-årige son Angelo. 

– Det är lätt att fokusera på hennes fysiska förändring, men sanningen är att det handlar om något mycket större, berättade källan. 

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son. 

Minglade på Beyonces fest

Nu har ytterligare en bild dykt upp Adele där man tydligt ser hennes förvandling. 

Bilden är tagen under Beyonces och Jay Z:s fest efter Oscarsgalan. Man kan se hur artisten strålar i en leopardglittrig klänning och uppsatt hår – och hur viktnedgången har förändrat henne. Nu uppmärksammar många bilden, skriver ET Online. 

Foto: Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.