Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLABIsabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
På sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare - och avslöjar de romantiska framtidsplanerna. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNPå sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare - och avslöjar de romantiska framtidsplanerna. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
På sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare - och avslöjar de romantiska framtidsplanerna. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bilden som kan avslöja Blondinbellas nya kärlek

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året.

På sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare - och avslöjar de romantiska framtidsplanerna.

"Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk" skriver Blondinbella i ett inlägg på sin blogg.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, har gått vidare efter skilsmässan från Odd Spångberg, 29, som paret gick ut med i maj förra året.

På sociala medier visar hon nu upp en stor rosbukett från mannen hon nu dejtar.

 

LÄS MER: Hemliga miljonären – är Blondinbellas tröst

 

I sin blogg skriver Löwengrip kryptiskt om sin uppvaktare, och delar också med sig av deras romantiska planer - de två ska nämligen åka tillsammans till Köpenhamn över helgen.

"Jag blev rejält uppvaktad i dag med den största buketten rosor jag någonsin har fått. Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch. En väldigt härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!" skriver Isabella "Blondinbella" Löwengrip i sin blogg.

 

"När han köper rosor till en" skriver Isabella Löwengrip till bilden på den stora blombuketten.Foto: Instagram

 

Blondinbella visar upp rosbuketten från dejten på Instagram

På Instagram visar hon upp flera bilder från sin alla hjärtans dag, men inga bilder på den mystiska mannen. I stället får följarna se en bild på Isabella Löwengrip där hon skriver: "Väntar på min alla hjärtans-dejt". Senare dyker det också upp en bild på den stora rosbuketten som också stoltserar i "Blondinbellas" blogg.

"När han köper rosor till en" skriver Isabella Löwengrip till bilden på den stora blombuketten.

 

LÄS MER: Blondinbellas kärleksliv efter skilsmässan

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag