Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden på Paul McCartneys barnbarn – en kopia av stjärnan

Paul McCartneys barnbarn Arthur Donald.Foto: DAVE BENETT / AVALON.RED B66
Paul McCartney.Foto: ELIZABETH PANTALEO / STELLA PICTURES ABACAUSA
Paul McCartney och John Lennon.Foto: PF1 / ALL OVER PRESS WENN.COM

Paul McCartneys barnbarn Arthur Donald har vuxit upp till en kopia av sin berömda morfar.

Beatles-sångarens barnbarn har ärvt hans ansiktsdrag och till och med samma mörka, tjocka hår.

Nu uppger internationella medier att Arthur Donald dejtar Reese Witherspoons dotter Ava Phillippe - hon är i sin tur en avbild av sin mamma.

Skådespelaren Reese Witherspoons dotter Ava Phillippe, 18, har fångats på bild tillsammans med Paul McCartneys barnbarn Arthur Donald, 18. 

De unga turturduvorna hade en utekväll tillsammans i Mayfair i London. De såg ut att trivas exceptionellt bra i varandras sällskap, uppger The Mirror

18-åringarna fotograferades när de var djupt inbegripna i ett samtal och senare sågs de gå in på den trendiga restaurangen Sketch.

Enligt flera amerikanska och brittiska medier är det inte första gången tonåringarna har setts ute på dejt.

 

LÄS MER: Tio år efter Heath Ledgers död - så ser dottern ut i dag 

 

Barnbarnet kopia av Beatles-legenden som ung

Arthur Donald är Paul McCartneys, 75, förstfödda barnbarn. Han är son till fotografen Mary McCartney, 48, Beatles-sångarens äldsta barn.

Tidigare samma kväll som Arthur Donald träffade Ava Phillippe i London gästade han premiären av filmen ”My Generation”. På bilder poserar han på röda mattan tillsammans med Paul McCartney.

Arthur Donald är nästan skrämmande lik sin berömda morfar som ung. Sångarens barnbarn har ärvt hans ansiktsdrag och till och med samma mörka, tjocka hår.

Ava Phillippe är dotter till skådespelarna Reese Witherspoon och Ryan Phillippe, 43. Ava Phillippe har vuxit upp till en kopia av sin mamma. Kändisdottern jobbar som modell och har bland annat uppmärksammats för sin säkra klädstil.

https://www.instagram.com/p/BbAHebqHPE9/?hl=sv&taken-by=avaphillippe

 

LÄS MER: Elvis barnbarn - kusligt lik morfar 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.