Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden på Kanye visar – bär fortfarande vigselringen

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa från Kanye West
Kim Kardashian och Kanye West.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kanye West.
Foto: DJ Khaled / Instagram

I februari ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från Kanye West efter nästan sju år som gifta.

Men på en ny bild syns rapparen fortfarande bära sin vigselring, rapporterar Daily Mail.

Sedan mitten av 2020 rapporterade amerikanska medier att äktenskapet mellan Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 43, var på väg att ta slut.

I februari kom beskedet att ”Kimye”-eran hade nått sitt slut då Kim Kardashian skickat in skilsmässoansökan från sin make sedan närmare sju år tillbaka.

Det dröjde dock innan Kanye West skickade in sitt svar på ansökan. Men i början av april kom det och då även med ett krav om delad vårdnad för deras fyra barn.

Trots den pågående skilsmässan har Kanye West fortsatt att bära sin vigselring, skriver Daily Mail.

På en ny bild som producenten DJ Khaled publicerat syns ringen på Kanye Wests vänstra ringfinger.

Till bilden skriver DJ Khaled att Kanye West hälsade på honom nyligen och att de tillsammans lyssnade på hans nya album.

”Kommer överens”

Enligt källor till People har skilsmässoprocessen gått smidigt hittills och ex-makarna har fortsatt att vara goda vänner.

– Kim och Kanye kommer överens. De både har hållit vad de lovat och vill göra det bästa av situationen för barnen, säger källan och fortsätter:

– Kim är väldigt glad över att allt varit lugnt. Hon tycker att Kanye är en bra pappa. Hon vill att han ska kunna tillbringa så mycket tid med barnen som han vill.

https://www.instagram.com/p/CONrDPJLxrP/
Kim Kardashians ord om tuffa tiden: ”Ingen visste vad som hände”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.