Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden avslöjar Läckbergs och pojkvännens första intima möte

Foto: Instagram
Simon Sköld, Camilla Läckberg och dottern Polly.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Camilla Läckberg träffade sin kärlek för första gången när han inte var fullt påklädd.Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Camilla Läckberg och Simon Sköld visade intresse för varandra under ett möte. 

Men första gången de träffades var det på ett mer avklätt sätt – nu visar Läckberg upp en bild därifrån. 

”1.5 år innan vi träffades ”på riktigt” och blev blixtkära”', skriver deckardrottningen på Instagram. 

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, och MMA-utövaren Simon Sköld, 33, gifte sig 2017 och har byggt ett liv tillsammans. Så hur började då deras kärlekshistoria? Jo, allt tog sin början när Läckberg firade tio år som författare. 

När deckardrottningen kom till sin egen fest fick hon nämligen en angenäm överraskning. I entrén stod Simon Sköld inoljad och i bar överkropp men sen var det inte så mycket mer med det, har Läckberg berättat i sin blogg. 

Men parets vägar korsades igen med anledning av möte för ett PR-projekt. 

”Och längst in längs ena kortväggen satt en jättesöt kille. (Förlåt älskling, snygg, inte söt….) Jag noterade att han var väldigt vältränad, och att han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet...”, skrev Läckberg på bloggen. 

Hon gick sedan runt och hälsade och när hon kom till Simon Sköld påminde han henne om att de hade träffats tidigare, att han hade jobbat på hennes fest. 

”Och jag insåg att han måste ha varit en av de två killarna som till min överraskning när jag kom till min fest, stod i dörren och välkomnade gästerna i bar överkropp… Och jag hör mig själv säga: Åh förlåt jag kände inte igen dig med kläderna på…”, har Läckberg berättat. 

Bilden togs ett år innan de blev kära

Sen är resten så att säga historia. 

Läckberg kontaktade Sköld på Instagram, de bytte nummer, sms:ade och tillslut vågade sig Sköld på att fråga om de skulle ses. I dag har de dottern Polly tillsammans. 

Nu delar Camilla Läckberg med sig av en bild från det första mötet med kärleken från sitt tioårsjubileum. Deckardrottningen är iklädd svart klänning med fjäderklädd kjol och Simon Sköld håller om henne i bar överkropp. 

”Bjuder på en gammal klassiker. Första gången jag träffade Simon. Mitt 10-årsjubileum som författare. 1.5 år innan vi träffades ”på riktigt” och blev blixtkära”, skriver Camilla Läckberg på Instagram. 

EXTRA har sökt Camilla Läckberg. 

https://www.instagram.com/p/CC5XXQxjhHg/?utm_source=ig_web_copy_link

Camilla Läckberg bryter med Christina Saliba 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.