Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden avslöjar Brooklyn Beckhams nya tjej

Brooklyn Beckham tycks ha träffat en ny skådespelerska.
Foto: NEW MEDIA IMAGES / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
...24-åriga skådespelaren Nicola Peltz, känd från Hollywoodfilmer som ”The Last Airbender” och ”Transformers: Age of Extinction”.
Foto: Instagram

Brooklyn Beckham beskrivs som en ”kvinnotjusare” av brittiska medier.

Det efter att han uppges ha träffat en ny tjej igen.

Nyligen skapade Brooklyn Beckham, 20 år och son till ex-fotbollsstjärnan David Beckham, rubriker angående sin nya flickvän – skådespelaren Phoebe Torrance, 27.

Anledningen?

Att hon tidigare arbetat som ”lookalike”, dubbelgångare, till Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham tillika Brooklyn Beckhams mamma.

– Några av hans vänner har retat honom för det, men Brooklyn är tydlig med att det inte finns något ”oidipalt” eller liknande bakom det hela, sa en källa till tidningen The Sun.

Ny skådisflickvän?

Men nu tycks Brooklyn Beckham börjat dejta en ny tjej:

24-åriga skådespelaren Nicola Peltz, känd från Hollywoodfilmer som ”The Last Airbender” och ”Transformers: Age of Extinction”, samt 14 avsnitt av Netflix-serien ”Bates Motel”

https://www.instagram.com/p/B4iKq6zFpld/

Redan i oktober sågs de åtminstone festa tillsammans.

The Sun, som kallar fotbollssonen för en ”ladykiller”, ”kvinnotjusare”, hänvisar nu till en ny bild där de båda är märkbart närgångna.

Foto: Instagram/katiesturino

Sägs ha träffat familjen

Nicola Peltz uppges vara Brooklyn Beckhams fjärde flickvän efter att det tagit slut med modellen Hana Cross.

Utöver nämnda Phoebe Torrance har han även dejtat skådespelaren Natalie Ganzhorn samt Lottie Moss, modell och lillasyster till modellen Kate Moss. 

Men nu är det alltså Nicola Peltz som gäller, enligt The Sun.

– Brooklyn har redan träffat hennes familj och han kommer bra överens med henens bror, de har till och med festat tillsammans, säger en källa till tidningen.

The Sun skriver vidare att Brooklyn Beckhams föräldrar inte ska vara helt nöjda med sonens framfart på kvinnofronten.

– Hans vänner hyllar honom men David och Victoria är inte lika imponerade. De har pratat med honom om hans beteende och varnat för att han inte kan komma undan med vissa saker nu när han är i offentligheten. De är genuint oroade över hans rykte, säger en källa till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.