Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilden avslöjar Anistons och Pitts återförening

Brad Pitt (i blå keps) fångades på bild när han gick in på Jennifer Anistons 50-årsfest.Foto: GEVA, SCLA, VICE, CLTN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Brad Pitt ska, enligt en uppgiftsgivare till Hollywood life, ha försökt undvika pressen vid sin entré.Foto: GEVA, CLTN, VICE, SCLA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Jennifer Anistons fest var kändistät med stjärnor som Katy Perry, Orlando Bloom och Ellen DeGeneres på gästlistan.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B7996
Jennifer Aniston och Brad Pitt var gifta 2000 till 2005.Foto: HAHN-NEBINGER-GORASSINI / STELLA PICTURES ABACA

Brad Pitt chockar fansen när han dyker upp på exet Jennifer Anistons 50-årsfest.

Snabbt spreds rykten om ex-makarnas återförening.

Jennifer Anistons 50-årsfest var i full gång när fansen chockades av att exet Brad Pitt dök upp, rapporterar Hollywood life. Jennifer Aniston och Brad Pitt var gifta 2000 till 2005 och rykten om påstådda otrohetsaffärer cirkulerade kring skilsmässan när Brad Pitt senare gifte sig med sin motskådespelerska, Angelina Jolie. Som han nu har separerat ifrån.

Ryktet spred sig fort om Brads entré på den kändistäta festen och många hoppades snabbt på en återförening mellan de numera båda skillda parterna. 

”Inte en chans att Brad Pitt precis dök upp på Jen's födelsedagsfest”, skriver en användare på Twitter, enligt Hollywood life.

”Mellan alla bilder på Stormi's (Kylie Jenner's dotter) extravaganta första födelsedagskalas och foton på Brad Pitt på Jen Aniston's födesledagsfest ikväll, kommer mitt hjärta och hjärna explodera vilken minut som helst”, skriver en annan.

 

 

Hjärtligt och trevligt

Ingen kan klandra fansens galna reaktion, skriver Hollywood life. Men någon kärlekshistoria ska det inte vara, enligt en uppgiftsgivare till Hollywood life. En nära uppgiftsgivare, till både Brad Pitt och Jennifer Aniston, säger att ex-paret pratade lite under festen. Att det var väldigt hjärtligt och trevligt men att det inte var så att de umgicks hela kvällen, rapporterar Hollywood life.

”De är väldigt hjärtliga, väldigt trevliga mot varandra. De har en bra relation, men det var inte så att de umgicks hela kvällen eller något sådant. Det sågs som en trevlig gest av henne att bjuda in honom och hon i sin tur uppskattade verkligen att han kom. Deras kväll tillsammans bestod av trevliga konversationer. Det var väldigt trevligt att de kunde vara så mogna och naturliga kring varandra”, säger uppgiftsgivaren enligt Hollywood life.