Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bilden antyder: Bieber och Gomez ihop igen

Bilden som publicerades av sajten omg! Insider antyder att Bieber och Gomez kommer att sitta precis bredvid varandra på läktaren under Billboard Music Awards. Foto: Stella Pictures, omg! Insider

Kryptiska twitterbilder, hemliga besök under turnén - den struliga romansen mellan superstjärnorna Justin Bieber och Selena Gomez har engagerat fans världen över.

Här fortsätter historien - med en bild som antyder: Bieber och Gomez är tillsammans igen - i alla fall på läktaren på Billboard Music Awards, enligt amerikanska omg! Insider.

Under hans bejublade besök i Stockholm var det flera som rapporterade att Selena Gomez smugglades in i Justin Biebers hotell.

Men det är bara en av vändningarna i kändisvärldens största gåta "Jelena", som innehåller allt från vädjande pastorer, dömande vänner och tatueringsmysterium.

Det var i slutet på 2010 som de nykära turturduvorna bekräftade för allmänheten att de hade börjat träffas.

Men i slutet på 2012 fick fansen det hjärtekrossande beskedet - paret hade splittrats. Då började de vilda spekulationerna om anledningen bakom.

Det galna turnéschemat uppgavs vara den officiella anledningen, men rykten började cirkulera om att Justin Bieber hade varit otrogen.

Och under 2013 har den stora frågan varit: Är de ihop eller inte?

Bilder på placering har läckt ut

Senast i början på veckan nekade Gomez till att de var ett par och beskrev sig som singel i en radiointervju. Men hon har tidigare hastigt flugits in till Norge under Biebers turné, då hon fick råd av en amerikansk pastor att genast söka upp superstjärnan.

De har även synts tillsammans flera gånger på intima bilder på mikrobloggen Twitter och en av Justin Biebers senaste tatueringar från besöket i Stockholm sägs porträttera Gomez, skriver US Magazine.

Och nu kommer nästa vändning.

Inför söndagens Billboard Music Awards har bilder inifrån arenan läckt ut.

Bilden, som först publicerades på sajten omg! Insider, tyder på att Bieber och Gomez kommer att sitta precis bredvid varandra på läktaren.

Nu väntas hela världen rikta blickarna mot tv-skärmarna i helgen för att kanske få lite mer klarhet i kändisparets omständliga relation.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!