Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bildbeviset: Här tränar Kalle Moraeus i ”Biggest loser VIP”

Enligt uppgift är Kalle Moraeus en av deltagarna i ”Biggest loser VIP” som spelas in just nu.
Kalle Moraeus.
Kalle Moraeus
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Här är bilderna som ännu inte har släppts av TV4.

Enligt uppgifter till Expressen medverkar Kalle Moraeus i den kommande säsongen av ”Biggest loser VIP”, som spelas in just nu.

– Vi har ett underbart gäng deltagare och det är roligt att intresset är så stort för deras resa redan nu. Men vilka deltagarna är kommenterar vi inte i nuläget, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4.

Enligt uppgifter till Expressen medverkar folkmusikern och programledaren Kalle Moraeus i den kommande säsongen av ”Biggest loser VIP”. Programmet spelas in just nu.

På bilder, som ännu inte är släppta av TV4, syns Kalle Moraeus promenera klädd i en grön ”Biggest loser VIP”-tröja, träningstights, stödstrumpor och sportskor.

– Vi har ett underbart gäng deltagare och det är roligt att intresset är så stort för deras resa redan nu. Men vilka deltagarna är kommenterar vi inte i nuläget, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4.


LÄS MER: Gunilla Persson med i ”Biggest loser VIP” 


De är enligt uppgift klara

I april bekräftade TV4 att Hollywoodfrun Gunilla Persson var klar för ”Biggest loser VIP”.

”Det känns superkul att kunna bekräfta att Gunilla Persson är en av dem som är med och tävlar i årets upplaga av TV4:s succéprogram”, skrev Lotta Andersson, exekutiv producent, i ett mejl till Aftonbladet.

Enligt källor till Aftonbladet är också tidigare ”Robinson”-vinnaren Alexandra Zazzi, journalisten Erik Hörstadius, ”Farmen”-profilen Alexandra Louthander och tidigare ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg klara för tävlingen.

Sajten Hänt uppger även att krögaren Carl Jan Granqvist medverkar.

I tv-programmet, som ska sändas i höst, får tittarna följa kända svenskars resa mot ett hälsosammare liv. Den som gått ner mest i förhållande till sin kroppsmassa vinner.

Artisten Anna Book vann förra årets upplaga efter att ha gått ner 23 kg.


LÄS MER: Anna Book utnyttjas på dejtingapp 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.