Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Biggest loser”-deltagarna bekräftar – hemlig romans

”Biggest loser” är över för säsongen men för deltagarna Klara Asp och Johan Sundahl har en ny resa börjat – tillsammans.

Paret fann varandra i tv-programmet och offentliggjorde nyligen sin hemliga kärlek i sociala medier.

”Jag kunde inte bry mig mindre om att jag inte vann någon titel, för jag vann dig”, skriver Klara Asp på Instagram.

Nyss avgjordes årets säsong av ”Biggest loser”. Men trots att varken Johan Sundahl, 28, eller Klara Asp, 21, vann tävlingen är deltagarna lyckliga ändå. 

Nu avslöjar dom varför.

”Jag kunde inte bry mig mindre om att jag inte vann någon titel, för jag vann dig”, skriver Klara Asp på Instagram under en bild på henne tillsammans med Johan Sundahl.

https://www.instagram.com/p/ByxhVF-ny2p/

”Biggest loser”-deltagaren: ”Produktionen visste ingenting”

Men trots att kärleken spirar mellan deltagarna i dag – började relationen med helt andra känslor.

Under första tiden på inspelningarna av ”Biggest loser” var ingen av parterna särskilt intresserade av varandra.

– Då var vi inte jättegoda vänner, men när fler och fler åkte ut och vi blev färre kvar så blev vi väldigt bra vänner först, förklarar Klara Asp till Hänt.

Sakta med säkert började kärleken växa fram – men det tog tid innan dom vågade visa öppet vad dom faktiskt kände för varandra.

– När vi var själva i köket blev det en extrakram och så, men vi var väldigt noga med att inte visa någonting framför andra. Malin (Östrom reds. anm) visste om det för hon var min bästa vän där inne men hon höll min hemlighet väl. Produktionen visste ingenting, säger Klara Asp till Hänt.

Väl efter programmet var paret oroliga över att känslorna endast uppstått inne på slottet – och skulle försvinna efter inspelningarna.

Så visade sig inte vara fallet.

– Så gick det två dagar. Jag var ute och gick på min vanliga morgonpromenad, så ringde telefonen och då var det han. Då sa han bara ”jag vill inte vara utan dig, jag måste komma upp”. Så då kom han till mig i Göteborg och en vecka senare flyttade jag till honom i Karlskrona, säger Klara Asp till Hänt.

Under hela våren höll paret kärleken hemlig – men nu när säsongen av ”Biggest loser” är över berättar dom öppet om känslorna det har inför varandra. 

Härnäst hoppas paret på både bröllop och barn berättar Klara Asp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.