Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Viktors otroliga viktras – gick ner nästan 80 kg

Efter en tuff tävling är det till slut Viktor Knutsson som står som ensam vinnare av ”Biggest Loser 2018”.

Han vann allt genom att förlora nästan 80 kilo.

– Det känns helt underbart, säger vinnaren till Aftonbladet.

I finalen av ”Biggest loser” återstod trion Ibrahim Rather, 17, Paulina Rather Axelsson, 43, och Viktor Knutsson, 25.

Vid den första invägningen stannade Knutssons våg på 167,8 kilo. Under säsongens gång arbetade han sig fram som en av de stora favoriterna. Vid den sista invägningen visade vågen 89,7 kilo, vilket gjorde 25-åringen till vinnare av tävlingen och till 250 000 kronor.

För tidningen Aftonbladet berättar Viktor Knutsson nu om den snåriga vägen fram till finalen och om känslorna efter att ha gått ner nästan 80 kilo.

– Det känns helt underbart. Jag slet verkligen från början till slut. Det var ingen dans på rosor hela tiden. Ibland kanske man inte gick ner så mycket varje vecka och det tog hårt på den mentala biten och man trodde att man inte jobbade på tillräckligt hårt fast man gjorde det, säger han till Nöjesbladet.

Så ska han spendera pengarna

Pengarna ska Mattias Knutsson lägga på nöjen, berättar han för tidningen.

– Jag ska köpa något som jag är intresserad utav. Jag känner att jag får njuta av vinsten nu och jag vill köpa något kul.

Men det är inte pengarna som är den stora vinsten, menar han. I stället ser han stora vinningar för sin egen personliga utveckling, inte minst på det sociala planet.

– Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!