Blir playboy-modell. Inom någon månad reser Linda Rosing över till USA för att bli fotograferad för det amerikanska herrmagasinet Playboy.
Blir playboy-modell. Inom någon månad reser Linda Rosing över till USA för att bli fotograferad för det amerikanska herrmagasinet Playboy.

"Big Brother"-Linda blir Playboy-brud

Publicerad
Uppdaterad
Nu ska Big Brother -Linda Rosing vika ut sig i USA.
Under två veckor är det tänkt att tv-stjärnan ska bo och arbeta på Hugh Hefners Playboy-Mansion.
Självklart känns det som en knäpp på näsan på alla dem som pratat skit om mig, säger hon.
Linda Rosing berättade förra veckan i Expressen att hon och Stokcholmskrogen Spy Bars vaktchef Fadde Darwich återförenats. Påståendena att hon skulle varit otrogen mot honom sades var bara vara rykten som skulle förstöra deras förhållande. Och nu får den tidigare "Big Brother"-deltagaren chans till revansch. Inom någon månad reser Linda Rosing över till USA. Uppdrag: att bli fotograferad för det amerikanska herrmagasinet Playboy.

"Nu får jag visa dem"

– Jag vill inte prata så mycket om det här än. Men självklart känns det som en knäpp på näsan på alla dem som pratat skit om mig. Nu får jag möjligheten att visa dem. Så snart jag känner att jag orkar efter allt som hänt kör vi, säger hon. Hemlighetsmakeriet kring resan är stort. Klart är dock att Linda Rosing stannar i två veckor. – Jag åker över snart, säger Linda Rosing. Jag har gjort många plåtningar förut och tycker att det är kul. Och Playboy är ju en jättegrej.

Bor hos Hefner

Går allt som det är tänkt publiceras bilderna i amerikanska originalversionen av Hugh Hefners Playboy. Under arbetet ska Linda Rosing bo på det myt- och skandalomsusade Playboy Mansion, Los Angeles. – Det blir spännande. Man har ju hört både det ena och det andra om Hugh Hefners palats. Jag vill börja om efter allt jobbigt som hänt. Linda Rosing är sedan tidigare ansiktet utåt för Playboys smycken. Det var så USA fick upp ögonen för svenskan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag