Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Big Brother"-Linda blir Playboy-brud

Blir playboy-modell. Inom någon månad reser Linda Rosing över till USA för att bli fotograferad för det amerikanska herrmagasinet Playboy.
Nu ska Big Brother -Linda Rosing vika ut sig i USA.
Under två veckor är det tänkt att tv-stjärnan ska bo och arbeta på Hugh Hefners Playboy-Mansion.
Självklart känns det som en knäpp på näsan på alla dem som pratat skit om mig, säger hon.
Linda Rosing berättade förra veckan i Expressen att hon och Stokcholmskrogen Spy Bars vaktchef Fadde Darwich återförenats. Påståendena att hon skulle varit otrogen mot honom sades var bara vara rykten som skulle förstöra deras förhållande. Och nu får den tidigare "Big Brother"-deltagaren chans till revansch. Inom någon månad reser Linda Rosing över till USA. Uppdrag: att bli fotograferad för det amerikanska herrmagasinet Playboy.

"Nu får jag visa dem"

– Jag vill inte prata så mycket om det här än. Men självklart känns det som en knäpp på näsan på alla dem som pratat skit om mig. Nu får jag möjligheten att visa dem. Så snart jag känner att jag orkar efter allt som hänt kör vi, säger hon. Hemlighetsmakeriet kring resan är stort. Klart är dock att Linda Rosing stannar i två veckor. – Jag åker över snart, säger Linda Rosing. Jag har gjort många plåtningar förut och tycker att det är kul. Och Playboy är ju en jättegrej.

Bor hos Hefner

Går allt som det är tänkt publiceras bilderna i amerikanska originalversionen av Hugh Hefners Playboy. Under arbetet ska Linda Rosing bo på det myt- och skandalomsusade Playboy Mansion, Los Angeles. – Det blir spännande. Man har ju hört både det ena och det andra om Hugh Hefners palats. Jag vill börja om efter allt jobbigt som hänt. Linda Rosing är sedan tidigare ansiktet utåt för Playboys smycken. Det var så USA fick upp ögonen för svenskan.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!