Biebers vädjan efter sjukdomen: ”Det är inte rätt”

Justin Bieber vädjar till medierna att inte använda bilder från hans sjukdomstid.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
Artisten menar att de använder bilderna för att få folk att tro att han ”inte är okej”.
Foto: Twitter / TT NYHETSBYRÅN

Justin Bieber har riktat hård kritik mot medierna.

Han anklagar de för att avsiktligen använda gamla bilder på honom – för att skada hans rykte.

”Jag kämpade mot borrelia, okej?” skrev han på sin Instagram enligt Page Six.

I en dokumentär förra året avslöjade Justin Bieber, 27, att han blivit sjuk i borrelia. Nu har han gått ut offentligt och vädjat till medierna att sluta använda bilder från sjukdomstiden, rapporterar Page Six.

I samband med att artisten öppnade upp sig om diagnosen kommenterade han även omvärldens reaktioner i sina sociala medier:

”Medan många människor sa att Bieber ser ut som skit, som att han går på meth o.s.v. insåg de inte att jag nyligen diagnostiserats med borrelia.”

I veckan, ett år senare, har Justin Bieber nu återigen kommenterat ämnet. På sin story på Instagram förklarade han att han var trött på att medier fortsätter använda gamla bilder på honom från sjukdomstiden.

”Jag är fortfarande chokad över att de här bilderna på mig fortfarande används, jag säger ju att medierna vill välja dåliga bilder på mig för att få det att se ut som att jag inte är okej”, skrev han på Instagram. 

Bieber: ”Det är inte rätt”

I sitt inlägg riktade Justin Bieber kritik mot medierna, och menade att de medvetet använder bilder på honom som ska få folk att tro att han inte mår bra. 

”Det har funnits oräkneliga fotograferingar och möjligheter för medierna att plocka upp andra bilder men de kör fortfarande med den här för att få mig att se sjuk och dålig ut, det är inte rätt”, skrev han och fortsatte: 

”Det här var en period när jag var väldigt ohälsosam. Jag kämpade mot borrelia, okej?” 

”Peaches”-sångaren avslutade det hela med en kryptisk känga riktad till människor som inte unnar andra människor lycka.

”Förstå att det finns människor i ditt liv som inte vill att du ska blomstra, och ibland är det ett hårt piller att svälja. Ibland är det de människor du älska mest som kommer vara avundsjuka på dig. Allt vi kan göra är att förlåta de och sätta rimliga gränser.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.