Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biebers svar på privata frågan om äktenskapet

Justin och Hailey Bieber – det sämsta med att vara gifta
Hailey Bieber och Justin Beiber avslöjar vad de tycker om minst med att vara gifta.
Foto: BACKGRID US/IBL
Justin Biebeber hyllar också sin fru: ”Jag gillade din vibb, för du var alltid så avslappnad”, säger han om hur han uppfattade henne när de lärde känna varandra.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Justin Bieber.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Hailey Bieber.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Justin och Hailey Bieber ger fansen en unik inblick i sin karantän-realityshow på Facebook, ”The Biebers on watch”.

Nu berättar paret om sin relation – och vad de stör sig mest på hos sin partner.

– Något jag däremot inte gillar är att du stjäl tyngdtäcket från mig på natten, säger Justin Bieber om sin fru, skriver Teen Vogue.

Det äkta paret Bieber delar med sig av sitt liv tillsammans mer än någonsin, nu när de startat webbserien ”The Biebers on watch” under nedstängningen i USA.

Paret sänder live på Facebook, och visar upp sitt privata liv.

Nu svarar Justin och Hailey Bieber på frågor om vad de gillar mest, men framför allt minst, med att vara gifta med varandra.

– Jag älskar det faktum att vi får vakna upp bredvid varandra varje morgon, oavsett hur dålig dagen innan var, säger Justin Bieber – men erkänner att det finns problem med deras nätter ihop:

– Något jag däremot inte gillar är att du stjäl tyngdtäcket från mig på natten.

”Du är lite stökig”

Hailey Bieber i sin tur säger att hon älskar att ”hänga med sin bästa vän hela tiden”. Däremot lämnar Justin Biebers ordningsamhet en del att önska.

– En sak jag inte gillar med att vara gift med dig är att du är lite stökig emellanåt, säger hon i ”The Biebers on watch”.

Paret lärde känna varandra redan som barn, och fick under tonåren allt fler gemensamma vänner, som gjorde att de kom nära varandra. I ”The today show” berättar Hailey Bieber att artisten höll kontakt genom åren.

– Vi träffades när vi båda var barn. Sen höll vi kontakten lite spontant sedan dess. Jag kunde få telefonsamtal eller sms från honom där han bara kollade läget. När vi blev äldre så började våra vägar korsas allt mer, och vi fick allt fler gemensamma vänner. 

Justin Bieber hyllar också sin fru.

– Jag gillade din vibb, för du var alltid så avslappnad.


Minns när Justin Bieber var i Sverige:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.