Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biebers snuskiga möhippa – bilderna visar festen

Hailey Bieber.
Foto: RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM / RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM/IB SPLASH NEWS
Kendall Jenner.
Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA

Hailey Bieber gifte sig med kärleken Justin Bieber redan för ett år sen, men nu är det dags för ett stort bröllop.

Och vad kommer före bröllopet om inte en ordentlig möhippa?

På onsdagen var det dags för den barnförbjudna festen, där Hailey Bieber firades av nära vänner som Kendall Jenner – och med låtsaspenisar.

Det var i september förra året som Hailey Baldwin sa ja till kärleken Justin Bieber under en privat ceremoni i Manhattans rådhus, och bytte namn till Hailey Bieber.

Men sedan de gifte sig har paret varit tydliga med att de vill ha ett stort bröllop också, med alla sina vänner och familj. Nu i helgen uppges det vara dags för bröllopet. Enligt uppgifter ska det mer traditionella bröllopet äga rum i South Carolina i helgen, skriver Hollywood reporter.

Men man kan ju inte gifta sig utan en ordentlig möhippa. Det var åtminstone vad Hailey Bieber bjöds på av sina vänner, på onsdagskvällen i Los Angeles.

Klädd i vit tajt klänning, med brudslöja och ett blingat Bieber-halsband, festade den stundande bruden vilt med sina vänner – något som dokumenterades både på sociala medier och av paparazzifotografer.

I klassisk möhippemanér var både muggar och flaskor formade som penisar. Före möhoppan fotades Kendall Jenner och Biebers vänner skrattandes i en sexbutik, när de köpte flaskor formade som penisar med tillhörande sugrör, sexleksaker och sexiga underkläder.

https://www.instagram.com/p/B25PwaHhRDY/

Hailey Biebers syster Alaia Baldwin publicerade en bild på sig och kvällens mittpunkt på Instagram, och skrev ”Låt spelen börja”.

Biebers vän Maeve Reilly visade också upp inifrån möhippan i West Hollywood på sin Instagram story. På bilderna syns Hailey Biever posera framför en av de rosa penisflaskorna, och ett stort glas med ordet ”Bride” på.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.