Justin Bieber spelar på festivalen Summerburst i Stockholm på lördag. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSJustin Bieber spelar på festivalen Summerburst i Stockholm på lördag. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Justin Bieber spelar på festivalen Summerburst i Stockholm på lördag.  Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Justin Bieber. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEMEJustin Bieber. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Justin Bieber.  Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Justin Bieber. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSJustin Bieber. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Justin Bieber.  Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Biebers oväntade semester i Sverige

Publicerad

Justin Bieber är på besök i Sverige, och väljer bort storstan för Norrbottens skogar.

Lyckliga fans fick chansen att träffa honom i Boden.

– Vi är bara här för att koppla av och ta det lugnt, säger Justin Bieber till NSD.

Justin Bieber anlände till Sverige natten till torsdag, och förvånade många när han valde Boden som sin semesterort för de kommande dagarna.

Efter att ha köpt campingutrustning under en snabbvisit i Norge väljer Bieber att spendera dagarna innan sin konsert på Summerburst i Stockholm på lördag i de norrbottniska skogarna.

– Vi är bara här för att koppla av och ta det lugnt, säger Justin Bieber till NSD.

Lyckliga fans fick chansen att träffa Justin Bieber när han skulle ut och promenera i skogen tillsammans med sitt team. 

Bieber, som verkade vara på bättre humör än man vant sig vid att se honom, kramade om sina fans, men ville inte låta medier ta bilder på honom.

– Jag vill inte ta några bilder i dag, hoppas att du förstår det. Jag vill bara vara i fred och ta det lugnt, säger Justin Bieber till NSD:s utsända fotograf.

 

LÄS MER: Justin Bieber i Sverige – turistar på oväntade stället

 

Justin Bieber redo att gå på hajk i Luleå

 

LÄS MER: Justin Bieber bad om ursäkt på scenen

 

Artisten är också förvånad över att han har blivit upptäckt av både fans och medier under sin semester i Boden.

– Hur är det möjligt? Vem har sagt till dig att jag är på det här stället, undrade världsstjärnan när NSD dök upp på platsen.

Justin Bieber tackade snabbt för sig själv, och rörde sig in i skogen tillsammans med sina vänner och sitt team han reser med.

– Nu ska vi i väg på en hajk, sa Justin Bieber innan han gick.

Justin Bieber spelar på Summerburst under lördagen, tillsammans med artister som Steve Aoki och Axwell och Ingrosso.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag