De har setts ihop flera gånger den senaste tiden. Men är Justin Bieber och Kourtney Kardashian ett par eller inte? Foto: Lionel CironneauDe har setts ihop flera gånger den senaste tiden. Men är Justin Bieber och Kourtney Kardashian ett par eller inte? Foto: Lionel Cironneau
De har setts ihop flera gånger den senaste tiden. Men är Justin Bieber och Kourtney Kardashian ett par eller inte? Foto: Lionel Cironneau
Kourtney Kardashian. Foto: Sara De BoerKourtney Kardashian. Foto: Sara De Boer
Kourtney Kardashian. Foto: Sara De Boer

Bieber om Kourtney: "Jag blir utnyttjad..."

Publicerad

Det har ryktats om ett nytt hett kärlekspar i Hollywood.

Nu bryter Justin Bieber tystnaden om Kourtney Kardashian.

– Jag blir utnyttjad, säger han.

De har setts ihop flera gånger den senaste tiden. Men är Justin Bieber och Kourtney Kardashian ett par eller inte?

Under flera veckor har det ryktats om att de två kändisarna har något ihop och i en radiointervju bryter nu Justin Bieber tystnaden, rapporterar E Online.

– Jag blir utnyttjad, säger han skämtsamt i radioprogrammet The Bert Show.

Justin Bieber är dock inte intresserad av att förklara relationen ytterligare.

– Nej, vi lämnar den saken därhän, säger han.

Popstjärnan intygar dock att han inte känner något annat än kärlek för Kourtney Kardashian, som nyligen bröt upp med pojkvännen Scott Disick.

– På riktigt, hon är fantastisk. Jag har känt familjen i flera år.

Justin Bieber: "Jag kommer alltid älska Selena Gomez"

Under intervjun kommenterar Justin Bieber också ex-flickvännen Selena Gomez heta musikvideo, ”Hands to myself”, där modellen Christopher Mason medverkar.

– Vad försöker hon göra med mitt hjärta?! Nä jag skojar bara. Hon älskar mig och jag kommer alltid att älska henne. Vem är ens den här snubben? Han är bara en knäppskalle, säger Justin Bieber och ångrar sig direkt.

– Jag antar att han faktiskt är ganska stilig. Jag kan inte ens ljuga om det här.

 

LÄS MER: Uppgifter: Lina, 24, är Disicks nya flickvän

 

Enligt Justin Bieber är han och Selena Gomez fortfarande vänner.

– Jag vill bara att hon ska vara lycklig. Jag älskar henne och vi är fortfarande vänner. Vi behövde bara tid att växa för oss själva. Vi sa till varandra att vi kanske skulle bli ihop igen i framtiden men sen blev pausen så lång att vi helt enkelt växte ifrån varandra. Vi är inte samma människor längre.

Justin Bieber har dock fler kärleksrykten att dementera. Nyligen laddade popstjärnan nämligen upp en bild på Instagram där han hånglar med en kvinna som troligtvis är modellen Hailey Baldwin. Något som återigen satt igång spekulationerna om att de är ett par.

 

LÄS MER: Kärleksryktet efter Biebers hångelbild

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag