Justin Bieber är en av huvudakterna under festivalen Summerburst i Stockholm. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJustin Bieber är en av huvudakterna under festivalen Summerburst i Stockholm. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Justin Bieber är en av huvudakterna under festivalen Summerburst i Stockholm.  Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Justin Bieber. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEMEJustin Bieber. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Justin Bieber.  Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Justin Bieber. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSJustin Bieber. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Justin Bieber.  Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Bieber i Stockholm – åt på Stockholmskrog

Publicerad

Nyss dök han oväntat upp i Boden i Norrbotten

Nu är världsstjärnan på plats i Stockholm och spenderade fredagskvällen ute i Stockholms nattliv. 

– Han såg väldigt avslappnad ut, sa en person som besökt samma restaurang som artisten till Aftonbladet

Natten till torsdag förvånade Justin Bieber många genom att dyka upp i Boden. Stjärnan, som ska spela på festivalen Summerburst i Stockholm under lördagen, spenderade flera dagar i Norrbotten.

Artisten blev förvånad över att han har blivit upptäckt av både fans och medier under sin semester i Boden.

 

LÄS MER: Biebers oväntade semester i Sverige  

 

 

– Hur är det möjligt? Vem har sagt till dig att jag är på det här stället, undrade världsstjärnan när NSD dök upp på platsen.

– Vi är bara här för att koppla av och ta det lugnt, sa Justin Bieber till tidningen. 

Anlände till Stockholm med privatflyg

Nu har artisten anlänt till Stockholm. Under fredagkväll anlände han med sitt privatflyg till Arlanda. 

– Justin Bieber kom ut ur planet med en himla fart. En i crewet kom ut med hans skateboard. De har mycket packning med sig, sa en person som var på plats till Aftonbladet.

Justin Bieber och hans entourage eskorterades senare med motorcykel ut från Arlanda. 

 

LÄS MER: Så blir Summerburst 2017 – här är guiden

 

Resten av kvällen spenderade stjärnan i Stockholm. Han besökte bland annat restaurangen Ångbåtsbryggan där han åt middag.

– Vi letade parkering och stannade för att fråga var man fick ställa sig, när vi upptäckte att den vi tänkte fråga var Justin Bieber och hans livvakt, säger en person som sen hamnade några bord ifrån världsstjärnan på restaurangen.

– Han var där i över en timme och såg väldigt avslappnad ut. Livvakterna försökte hålla sig osynliga, men när nån ville ta bilder kom de fram och sa ifrån.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag