Foto: / STELLA PICTURESFoto: / STELLA PICTURES
 Foto: / STELLA PICTURES
Bianca Ingrossos återkomst hem till mamma Pernilla blir inget kärt återseende. Foto: Kanal 5Bianca Ingrossos återkomst hem till mamma Pernilla blir inget kärt återseende. Foto: Kanal 5
Bianca Ingrossos återkomst hem till mamma Pernilla blir inget kärt återseende. Foto: Kanal 5
– Vad är det här? Jag blir galen. Galen! skriker hon. Foto: Kanal 5– Vad är det här? Jag blir galen. Galen! skriker hon. Foto: Kanal 5
– Vad är det här? Jag blir galen. Galen! skriker hon. Foto: Kanal 5

Biancas vredesutbrott – efter Pernillas drag

Publicerad

 

Bianca Ingrossos återkomst hem till mamma Pernilla blir inget kärt återseende.

När hon ser vad som hänt med hennes gamla kläder urartar återträffen i ett högljutt bråk.

– Vad är det här? Jag blir galen. Galen! skriker hon.

Bianca Ingrosso har lämnat familjehemmet på Lidingö för ett nytt boende i Norra Djurgårdsstaden. Hon flyttade till tvårumslägenheten, värd 4,5 miljoner, i somras. Men hon har inte än kapat banden till Pernilla Wahlgrens hus.

När hon återvänder hem för att hämta sina gamla kläder återgår det snabbt i gamla hjulspår. Bianca ser vad hur brodern Benjamin hanterat kläderna och blir rasande.

– Det är äckligt och hela min garderob ligger på badrumsgolvet, svarar hon när Pernilla frågar hur det känns att vara hemma. 

 

LÄS MER: Pernillas kamp mot sjukdomen – stoppas

 

Köper inte Pernillas förklaring

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Klädkaoset är ett resultat av att Bianca inte har hanterat sina kläder, förklarar hon, och Benjamin behövde platsen i garderoben.

En förklaring som inte riktigt går hem hos Bianca. 

– Det är spindlar och damm på golvet. Allt som jag inte vill ha på mina kläder. Alltså vem fan gör nåt sånt? Det är så respektlöst, säger hon.

– Hur kan ni slänga mina kläder så här? Alltså, jag blir galen. Galen! Det är det värsta jag vet, skriker Bianca.

 

LÄS MER: Biancas utspel efter Pernillas nakenbilder

 

Benjamin: "Det är bara att leva med detta"

Brodern Benjamin Ingrosso håller sig utanför korselden, och har accepterat situationen. 

– Det är bara att leva med detta, säger han.

Och han får medhåll från Pernilla, som menar att sonen har tagit sitt ansvar och vikt Biancas kläder tillräckligt bra.

– Jag har inget favoritbarn och väljer ingen sida alls. Men den här gången betedde sig Bianca illa mot Benjamin, säger hon.

 

"Wahlgrens värld" sänds i Kanal 5 vid 21.00 på torsdagen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag