Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas vrede – efter fula knepet

Bianca Ingrosso riktar kritik mot "Hellenius hörna", som hon menar vinklade henne fel.Foto: /IBL / /IBL
David Hellenius, programledare för "Hellenius hörna".Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso medverkade nyligen i talkshowen "Hellenius hörna" där hon intervjuades av David Hellenius.

I sin podcast riktar Bianca Ingrosso nu skarp kritik mot hur hon framställdes – hon hävdar att programmet är orättvist klippt till hennes nackdel.

"Sen var det en gång när David frågade mig en sak och jag svarade ett annat svar, som jag egentligen hade sagt till en annan fråga, så jag lät lite dum i huvudet" säger realityprofilen.

Bianca Ingrosso, 22, var med i förra veckans avsnitt av TV4-programmet ”Hellenius hörna”. I programmet intervjuas gästerna av programledaren David Hellenius, 43. 

Men när Bianca Ingrosso såg tv-programmet blev hon allt annat än nöjd. 

 

LÄS MER: Så spenderar Bianca Ingrosso miljonerna från succén 

 

Nu hävdar "Wahlgrens värld"-profilen att produktionen har redigerat hårt och orättvist. 

– Alltså, jag gjorde en intervju i typ 45 minuter och sen klipptes det bort till typ en kvart. Det var massor av saker som jag pratade om som de inte tog med, säger hon i egna podcasten "Alice & Bianca" och fortsätter:

– Sen var det en gång när David frågade mig en sak och jag svarade ett annat svar, som jag egentligen hade sagt till en annan fråga, så jag lät lite dum i huvudet.

Bianca Ingrosso uppskattade mötet med Tomas Ledin

Men på det stora hela tycker Bianca Ingrosso ändå om "Hellenius hörna". Särskilt mycket uppskattade hon att träffa artisten Tomas Ledin, 65, som medverkade i samma avsnitt.

– Annars tycker jag att det är ett jättebra program och det var kul att vara med ihop med Tomas Ledin. Jag vet inte hur många gånger jag har festat i hans lägenhet och på hans lantställe, hans son och jag är ju gamla kompisar, säger Bianca Ingrosso i podden.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso hyllar pojkvännen i sängen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.