Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Biancas varning efter Phillipes intima möten

Bianca Ingrosso. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bianca Wahlgren Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bianca Ingrosso och kärleken Phillipe Cohen gjorde slut förra året. 

Nu när de är tillsammans igen tvingas de hantera det obekväma faktumet att de båda två var med andra under pausen – och Bianca Ingrosso har en varning till de andra tjejerna: 

"Försöker någon av dem ta kontakt med mig så kan jag nog lova att jag inte kommer vara trevlig i alla fall", skriver hon i sin blogg. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens har haft en del turer i sitt förhållande – förra året gjorde 23-åringarna slut under en period. 

Nu har paret dock hittat tillbaka till varandra – och verkar mer kära än någonsin.

Men under tiden pausen pågick hann de båda träffa andra, berättar Bianca Ingrosso i sin blogg. 

 

LÄS MER: Biancas pinsamma möte med Danny – ber om ursäkt 

 

"Det här är en väldigt väldigt känslig fråga för mig och något jag har skämts över hela detta år. Både jag och Phillipe var med andra under tiden vi inte var tillsammans och det har tärt på mig senaste 8 månaderna kan jag lova er", skriver hon i bloggen. 

Har accepterat tanken

Vid det här laget har hon lärt sig att acceptera tanken på att de båda haft andra partners. Men vägen dit var smärtsam och kantad av svartsjuka. 

"Jag kan ju inte hjälpa att jag under denna tiden fått en svartsjuka över just detta. Att jag har jämfört mig och att jag skapat ett otroligt hat. Jag har ifrågasatt allt kan jag lova! Jag har tjatat, bråkat, gråtit och gjort i princip allt för att 'skada' mig själv med tanken om att han varit med andra då", skriver Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrossos varning

I dag har hon ett krav – och en varning – till de andra tjejerna: 

"Däremot så kommer jag aldrig acceptera dessa tjejers närvaro kring mig någonsin igen. Jag är ingen som bråkar eller skriker på tjejer ute och har aldrig gjort men försöker någon av dem ta kontakt med mig så kan jag nog lova att jag inte kommer vara trevlig i alla fall. Det finns ju faktiskt ingen anledning för mig att ha någon typ av relation med dem eller ens prata när de kommer fram och det tycker jag känns som det bästa för mig", skriver Bianca Ingrosso i bloggen.

 

LÄS MER: Barnen gick bakom Pernillas rygg 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!