Biancas vädjan till Pernilla: Sluta med ”sexskrytet”

Pernilla Wahlgren berättar att dottern Bianca Ingrosso inte vill höra mer om mammans sexliv med Christian Bauer.
Pernilla Wahlgren gästade ”Tilde” i förra veckan. I sin podd berättar hon att det blev mycket frågor om kärleken Christian Bauer.
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har spenderat sommaren tillsammans både på svensk och spansk mark.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
I en bild på Instagram hyllar Pernilla Wahlgren sin ”sexiga lilla skärgårdshunk”.
Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM
Foto: Karin Törnblom / IBL

Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens ”skärgårdshunk” och det är många som intresseras av den nyfunna kärleken. 

Men dottern Bianca Ingrosso har fått nog. Det berättar Pernilla själv i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

– Jag ska inte sexskryta, det är nog med det nu, säger hon.

Pernilla Wahlgren har tillbringat större delen av semestern i Marbella. I huset ”Casa Rosa” har hon njutit av den spanska sommaren till fullo. Givetvis har pojkvännen Christian Bauer också varit nere med henne på den spanska solkusten. 

Instagram har man kunnat följa kärleksparets semester på nära håll. Pernilla Wahlgren har dessutom, med ärliga ord förklarat kärleken till nya pojkvännen.

”Han som får mitt hjärta att slå snabbare”, skriver hon fortsätter: 

”Vi två är så otroligt lika och olika på samma gång, vilket gör att vi inte bara kompletterar varandra. Vi tillför också så otroligt mycket i varandras liv! Jag tror att han tycker att den här lilla tjejen tillfört en hel del skratt och glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig . Mitt menar jag. Du och jag Mr Bauer. Jag älskar dig, min sexiga lilla Skärgårdshunk!”

Dottern vädjar till sin ”pinsamma” mamma att sluta prata om hennes sexliv.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM/EXP/TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso har firat semestern genom att hyra ett lyxhus på Mallorca, samtidigt som mamma, Pernilla Wahlgren, har varit i huset på Marbella.
Foto: Stella Pictures

I det senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam” pratar Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om uppståndelsen kring kärleksparet. 

– Det är väldigt roligt också. När ni kom dit. Alla har ju hört talas om honom, men ingen har träffat honom. Inte bara jag som inte träffat honom. Alla gäster bara ”där är du!”. Alla gäster var väldigt nyfikna, säger Sofia Wistam om när de var på en fest.

Pernilla Wahlgren är tacksam att det är just Christian Bauer som är vid hennes sida.

– Det är verkligen fint och märkligt att så många blir berörda av att man kan hitta kärleken så här 'ganska' sent i livet, säger Pernilla Wahlgren.

Bianca är inte lika intresserad

Men dottern, Bianca Ingrosso, är inte lika intresserad av att höra om Pernilla Wahlgrens kärlekslycka. I synnerhet inte om mammans sexliv.

– Plus att Bianca sa mamma nu får du alltså chilla i podden med sexsnack och allting, nu räcker det, säger Pernilla fortsätter:

– Så jag har lovat henne att inte prata någonting om mitt sexliv. Mitt icke befintliga sexliv kan vi ju säga här i podden för att lugna unga lyssnare, nej det klart jag inte har ett icke befintligt. Det vore jättetråkigt. Men ja ska inte prata om det, jag ska inte sexskryta, det är nog med det nu, det är nog med det, avslutar Pernilla.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.