Bianca Ingrosso. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESBianca Ingrosso. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carl Philip. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLABCarl Philip. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Carl Philip. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Biancas utspel mot prins Carl Philip

Publicerad

Bianca Ingrosso riktade kritik mot prins Carl Philip efter en festnatt i Båstad i fjol. 

Profilen hävdade att prinsen och hans gäng avbröt deras fest – i sin podcast berättar Ingrosso nu att hon står fast vid sin åsikt. 

– Han får jättegärna stå där, jag menar han är skitsnygg att titta på. Men det är vårt bord, säger Ingrosso enligt Hänt.

Det var under festivalen Summer on i Båstad i fjol som Bianca Ingrosso reagerade på prins Carl Philip och hans kompisars agerande. 

Ingrosso menade att sällskapet skymde deras sikt inne på vip-området. 

"Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins", skrev Ingrosso då. 

I sin podcast berättar nu Bianca Ingrosso om händelsen. 

Hon står fast vid sin åsikt att prinsens sällskap inte borde ha tagit deras plats. 

– Han får jättegärna stå där, jag menar han är skitsnygg att titta på. Men det är vårt bord, säger hon i podcasten enligt Hänt. 

”Jag älskar kungafamiljen”

Bianca Ingrosso berättar vidare om festkvällen: 

– Det stod det i tidningarna att ”Bianca gråter och gråter”, men det var ju för att jag trodde att jag hade spenderat 30 000 på ett bord. Men det var för att jag råkade se en extra nolla, det var 3000, säger hon enligt Hänt.

Bianca Ingrosso har tidigare förklarat att hon är positivt inställd till kungafamiljen. 

– Jag älskar kungafamiljen. Vi råkar ha världens vackraste kungafamilj. De är de trevligaste, roligaste och mest ödmjuka. Det känns som att jag känner kungafamiljen, men det gör jag inte. 

Under den omskrivna natten var det alltså den skymda sikten och festkvällen som stördes, som fick Ingrosso att reagera.

"Mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre män som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss. Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter", har Bianca tidigare skrivit.

Hovet avböjer att kommentera. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag