Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas utspel mot Pernilla – efter behandlingen av Benjamin

Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
Foto: Kanal 5.
1 / 10

När Benjamin Ingrosso får sin födelsedag firad är det med en stor hög presenter, och ett utsmyckat frukostbord.

Men syster Bianca Ingrosso kan inte låta bli att säga ifrån när han öppnar paketen.

– Jag önskade mig bara stekpannor när jag fyllde år för att jag har flyttat hemifrån. Jag fick inte ett enda köksredskap. Han får ett helt jävla kök, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" är det Benjamin Ingrossos 21-årsdag – och han ska firas ordentligt.

Innan han blir väckt med frukost på sängen ordnas det ett dignande frukostbord i köket.

Bianca Ingrosso menar att lillebrorsan är Pernilla Wahlgrens favoritbarn, och att det märks på födelsedagarna.

– Min mamma har uppfostrat mig med att förstå att det här är ett fantastiskt favoritbarn. Och jag har bara accepterat det, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

Pernilla Wahlgren konstaterar att Benjamin Ingrosso gillar födelsedagar mer än någon annan hon vet, och att han alltid blir jätteglad över sina presenter, vad det än är för något.

Men Bianca Ingrosso håller inte med.

– Benjamin blir inte glad för allt. Han fejkar. Hon är så jävla manipulerad av den där ungen, säger hon i avsnittet.

När lillebror, som fortfarande bor hemma hos Pernilla Wahlgren, får både stekpannor och köksredskap i presenter, så kan Bianca Ingrosso inte vara tyst längre.

– Får jag bara säga en sak. Jag önskade mig bara stekpannor när jag fyllde år för att jag har flyttat hemifrån. Jag fick inte ett enda köksredskap. Han får ett helt jävla kök, säger Bianca Ingrosso, och får mothugg av födelsedagsbarnet.

– Nu är det ju min dag, säger Benjamin Ingrosso.

 

 

Bianca Ingrosso: "Vill klämma"

Senare i avsnittet är det dags för Bianca Ingrosso att ta bilder inför släppet av sitt sminkmärke Caia, och hon fotas med modeller som hon aldrig har träffat förut.

– De här är typ de snyggaste jag sett i mitt liv. Vafan är det där? Omänskligt. Jävla avatars. Det var ju väldigt mycket närgånget, och röra, och typ andas i varandras öra. Det klart att det blir lite stelt, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

Hon konstaterar att hon är van vid att fotas med sin mamma, som hon känner väldigt väl, och att det gör att hon får konstiga impulser.

– Att få en arm att se avslappnad ut i flera bilder, det är faktiskt en teknik. Jag får så jag vill klämma på hennes boob, för att jag är van vid att fota med mamma. Kramar jag henne bakifrån så brukar jag göra det. Det hade varit jävligt opassande.

 

 

Foto: Kanal 5.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.