Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas uppgörelse med kanalen – för att skydda hemligheten

Bianca Ingrosso.Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso.Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso lanserar ett eget sminkmärke, och i torsdagens "Wahlgrens värld" får tittarna följa med henne under skapandet av produkterna.

Men beslutet att släppa den stora nyheten bara dagen innan programmet tog Bianca Ingrosso med produktionen och Kanal 5 – för att försäkra sig om att få berätta det själv.

"Det var Biancas önskan att gå ut med själva sminknyheten om till sina följare i går, innan det visades i programmet" skriver Therese Lindström, pressansvarig på Kanal 5, i ett sms.

Det var på onsdagen som Bianca Ingrosso släppte nyheten att hon har startat ett eget sminkmärke – Caia cosmetics. Ingrosso gick ut med nyheten på sitt Instagramkonto, där hon publicerade en video för att introducera märket. På sin blogg skriver hon:
"Jag har drömt om det här sedan jag först förälskade mig i smink redan vid 4 års-åldern i mammas loger. Nu 19 år senare är vi här med mitt alldeles egna sminkmärke".

Och i torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" nämns sminkmärket för första gången också, när tittarna får följa med Bianca Ingrosso till Milano för att jobba med sminkmärket. Säsongen av "Wahlgrens värld" som sänds på Kanal 5 nu spelades in under våren – men avsnittet tajmar med beskedet på Instagram.

 

 

 ”Det var Biancas önskan” 

Therese Lindström, pressansvarig för "Wahlgrens värld" på Kanal 5, förklarar att det var Bianca Ingrossos eget önskemål att gå ut med nyheten innan det sändes på tv.

"I avsnittet som sänds i kväll får tittarna vara med på en bit av den resa, även bokstavligen, hon gör i sitt entreprenörskap. Det var Biancas önskan att gå ut med själva sminknyheten om till sina följare i går, innan det visades i programmet" skriver Therese Lindström i ett mejl.

Under säsongens gång har produktionen löpande kontakt med familjen Wahlgren, som får komma med åsikter, förhandstitta om de vill, och godkänna vad som är med i programmet på Kanal 5.

"Vi följer ju med Bianca i detta på ungefär samma sätt som vi följde Pernilla i förberedelserna inför hennes show. Det är en väldigt aktiv familj som alltid har mycket på gång." skriver Lindström.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.