Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas tuffa tid efter uppbrottet med pojkvännen

Berättar om uppbrottet med Pillipe i ”Wahlgrens värld”
Nya säsongen av ”Wahlgrens värld” har premiär den 2 september.
Foto: Discovery+/Kanal5
I nya säsongen går Bianca Ingrosso igenom ett uppbrott.
Foto: Discovery+/Kanal5
Hon och pojkvännen Phillipe Cohen har sedan dess hittat tillbaka till varandra.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Det blir känslosamt i nya säsongen av ”Wahlgrens värld”.

Bianca Ingrosso berättar öppet om sin tuffa vår då hon och Phillipe Cohen hade gjort slut.

– Det är väldigt nära den här säsongen, säger hon.

I den tionde säsongen av ”Wahlgrens värld” blir det högt och lågt. Samtidigt som Pernilla Wahlgren bestämmer sig för att våga ge sig ut i dejtinglivet och är gladare än någonsin, går Bianca Ingrosso igenom ett uppbrott.

För tittarna berättar hon öppet om känslorna efter att hon och Phillipe Cohen gjorde slut under en period – paret hittade sedan tillbaka till varandra – och den tuffa tiden som följde. 

Och att tittarna ska få se en ärlig och sårbar bild menar hon är självklart.

– Det är alltid en självklarhet för mig, det är jätteviktigt för mig att känna att det är värt att göra ”Wahlgrens värld”. För mig är inte det ett tv-program där man skapar innehåll utan för mig är det ett tv-program där man får följa mitt liv och det är på gott och ont.

Vidare menar hon att hon själv följer realityserier just för att det är på riktigt.

– Där är det så som man känner och mår den dagen. Hade jag en dålig dag och de filmade så var det bara så. Men jag har ju inget filter och för mig är det inte ”nu ska jag jobba och slå på något ansikte för att göra tv” utan nu får ni följa mig och jag tror det är charmen med vårt program.

Kollat på hus i Marbella

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers och blev redan som 25-åring ekonomisk oberoende efter framgångarna med sminkmärket Caia Cosmetics.

I den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” berättar hon att hon har planer på att investera i fastigheter och andra bolag.

– Jag är absolut öppen för att antingen gå in i fastigheter eller start-ups. Kanske inte jobba operativt men absolut att ha hjärta och själ och tankar, åsikter i någonting. Jag älskar ju att driva bolag från start, jag tycker det är så jävla kul, berättar Bianca Ingrosso för Expressen.

Tidigare i år köpte Bianca Ingrosso en lägenhet i Palma på Mallorca, som just nu håller på att byggas. I framtiden har hon även planer på att köpa hus.

– Det kommer man att få följa, mig och mamma när vi åker och tittar på hus i Marbella. Jag älskar fastigheter och tycker det är skitroligt, så får man se om det blir någon investering eller ej. Hittills har det inte blivit någon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.