Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas svar efter fansens fråga: Det tjänar hon bäst på

Så mycket tar Bianca Ingrosso för ett samarbete
Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers.Foto: Youtube.
I sin senaste Youtube-video berättar hon vad hon egentligen tjänar mest pengar på.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN TT NY

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers.

I sin senaste Youtube-video berättar hon vad hon egentligen tjänar mest pengar på.

– Som det ser ut just nu tjänar jag mest på CAIA, säger hon i sin video.  

25-åriga Bianca Ingrosso är en av landets mest framgångsrika influencers. Hon är också entreprenör och tv-profil. 

På sin Youtube-kanal är Bianca Ingrosso känd för att vara väldigt ärlig och öppen – och i det senaste avsnittet väljer hon att svarar på frågor som fansen skickat in. 

Bland annat får hon frågan vad hon tjänar mest pengar på.

– Kan du ranka vad du tjänar bäst på? Samarbeten, jury i ”Talang”, Youtube, Caia, Wahlgrens värld eller By Bianac? Som det ser ut just så så tjänar jag mest på CAIA, CAIA och samarbeten. Men absolut bäst CAIA, säger Bianca Ingrosso i videon.

Biancas förvåning överframgången

Bianca Ingrosso ökade förra året sin omsättning från 6,7 miljoner året innan till 17,4 miljoner – det innebär intäkter på nästan 1,5 miljoner kronor varje månad. Resultatet efter skatt blev drygt 8,5 miljoner. 

Tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren gästade hon Fredrik Ralstrands podcast ”TV-fabriken” för ett tag sedan och berättade så att hon absolut inte kunde tro att det skulle gå så bra för henne.

– Däremot vet jag verkligen mitt värde i vad jag ska ha betalt, och jag vet vad jag är värd, säger Bianca Ingrosso i ”Tv-fabriken”.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.