Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen tar nästa steg i relationen och blir sambos. Foto: OLLE SPORRONGBianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen tar nästa steg i relationen och blir sambos. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen tar nästa steg i relationen och blir sambos. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅNBianca Ingrosso. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca Ingrosso. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Biancas stora steg med pojkvännen

Publicerad

Bianca Ingrosso och hennes pojkvän, Philippe Cohen, tar nästa steg i relationen.

De håller på att flytta ihop i hennes lägenhet i Stockholm.

”Efter fyra års långdistansförhållande kommer vi äntligen att bo tillsammans från och med nästa vecka”, skriver hon på Instagram.

Bianca Ingrosso, 23, och hennes pojkvän Philippe Cohen, 23, blir sambos i Stockholm.

Philippe Cohen har sedan 2015 bott och studerat i London. Paret har haft ett långdistansförhållande där de har pendlat mellan städerna.

Nu är Philippe Cohen färdig med sin utbildning och återvänder hem till Sverige för att flytta ihop med flickvännen, något hon berättar om på Instagram:

”Efter fyra års långdistansförhållande kommer vi äntligen att bo tillsammans från och med nästa vecka”, skriver Bianca Ingrosso.

https://www.instagram.com/p/Bi1DAE3nrOh/

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon längtar efter att bli sambo. 

– Man slipper planera varje gång man vill krama om sin pojkvän, har hon sagt i sin podcast Alice & Bianca.

I podden sa Bianca Ingrosso även att paret planerar att bo i hennes lägenhet till att börja med, men framöver kommer de att köpa en större gemensam bostad.

 

LÄS MER: Biancas utspel mot prins Carl Philip 

 

Bianca Ingrosso bodde fram till förra året hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren, 50.  Men i maj 2017 köpte hon sin första egna lägenhet - en tvåa på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm för 4 450 000 kronor. Lägenheten ligger på tredje våningen och har utsikt över vattnet. 

Hittade tillbaka efter uppbrottet

I fjol gjorde Bianca Ingrosso och Philippe Cohen slut. Det stormiga uppbrottet skedde mitt under inspelningarna av realityserien ”Wahlgrens värld”. 

– Det här året var det meningen att jag skulle förlova mig och bli gravid. I ett parallellt universum hade jag och Philippe varit tillsammans och jag hade fått en unge, sa en hjärtekrossad Bianca Ingrosso i programmet på Kanal 5.

Men efter några månader isär hittade paret tillbaka till varandra och verkar nu kärare än någonsin.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

 

LÄS MER: Biancas okända hälsokamp 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag