Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas relationsbesked – om Alice: ”Inte det bästa”

Bianca Ingrosso har avslutat poddsamarbetet med Alice Stenlöf.
Foto: Youtube / Youtube
Alice Stenlöf poddade tillsammans med Bianca Ingrosso tidigare.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

När Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lade ner sin podcast ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B” började deras fans undra om de blivit ovänner.

”Wahlgrens värld”-profilen har tidigare förnekat det – men berättar nu hur podcasten förändrade vännernas relation.

– Showcasten var nog inte det bästa för min och Alice relation, säger Bianca Ingrosso i torsdagens ”Wahlgrens värld”.

Influencervännerna Bianca Ingrossos, 25, och Alice Stenlöfs, 23, podcast ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B” blev snabbt en av Sveriges mest populära podcasts – därför kom beskedet om att de skulle lägga ner den som en chock för många.

Många av vännernas fans började spekulera i huruvida de två blivit ovänner, något som Bianca Ingrosso har förnekat i videos på sin Youtubekanal.

– Jag får den här frågan dagligen. Jag och Alice är absolut inte ovänner. Vi båda jobbar extremt mycket vilket då gör att vi inte hänger lika mycket. Anledningen till varför vi slutade podda var absolut inte för att vi blev ovänner. Sen är jag extremt dålig på att höra av mig. Man kan nog bli ganska besviken på mig som vän då jag väldigt sällan hör av mig och frågar om man ska ses, vilket jag måste bli bättre på, säger Bianca Ingrosso i videon.

”Vi behövde en paus”

Men i torsdagens ”Wahlgrens värld” pratar Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren om podcasten, och profilen konstaterar att deras liveshow med podcasten påverkade relationen till Alice Stenlöf negativt, och att hon mådde dåligt av att ha podcasten som ett krav.

– Showcasten var nog inte det bästa för min och Alice relation. Vi umgicks väldigt intensivt samtidigt som det lades en enorm press på oss både som vänner och som individer. Det var en så stor produktion. Vi behövde en paus efter det. Då blev podden ett slags tvång. Det var liksom 'nu ska vi ses och podda'. Men det var aldrig att man frågade på riktigt: ”hur mår du”, säger Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

Ingrosso säger också att hon vill ha podcast igen – men att hon överväger att starta en med sin assistent och vän Lovisa Worge i stället.

– Jag vet att jag kommer att vilja ta upp podd igen men jag vet bara inte hur. Om det kommer att vara med Alice eller Lovisa eller ett helt annat format det får vi se.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

Det hade Bianca Ingrosso gjort om hon inte var känd:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.