Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas plan – köpa lyxlägenhet i Spanien

Bianca Ingrosso vill köpa en lägenhet.
Foto: Youtube
Utsikt från lägenheten i Palma.
Foto: Youtube
Emilio Ingrossos utsikt.
Foto: Youtube

Bianca Ingrosso bor just nu i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. 

Men hon hade gärna haft en lägenhet till – i Spanien. 

– Jag är så jävla sugen, säger hon i en vlogg på Youtube. 

Bianca Ingrossos pappa Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso har precis flyttat in i en ny lyxig lägenhet i Palma. I en vlogg på Youtube får man se när Bianca Ingrosso är där på besök och hon verkar fullkomligt älska hennes pappas nya bostad. 

– Jag är i chock hur fint han bor. Kolla hans utsikt. Pappas terrass, wow. Allt de här har de för sig själva. Vad i helvete, säger hon och filmar den stora ytan med havsutsikt. 

– Det är den största terrassen jag sett. Jag trodde de var ett skämt. Pappa jag flyttar hit. Tänk att vakna upp här på morgonen så ser man bara havet, säger hon. 

Vill bli granne med sin pappa 

I samma vlogg säger hon att hon är så pass förälskad i hennes pappas lägenhet att hon själv börjat kolla på liknande bostäder i Palma. Hon har då hittat en identisk, som ligger precis bredvid Emilio och Åsa Ingrossos hem. 

– Lägenheten bredvid är exakt likadan och med en sinnessjuk terrass på typ 176 kvm. Den är till salu för att antingen hyra eller köpa och jag är så jävla sugen. Det är perfekt läge också, säger Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrossos barnplaner

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.