Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas pik till sitt egna kärleksliv – ber om hjälp

Bianca Ingrosso passar på att ta råd.
Foto: Instagram
Britt Olausson och Bert Olausson tävlar i ”Talang”.
Foto: Instagram

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut och blivit tillsammans flera gånger. 

När äkta paret Britt Olausson och Bert Olausson, som varit ihop i 44 år, äntrar ”Talang” frågar hon därför om tips. 

– Hur får man det att hålla så där länge för jag har ju lite problem med just det? säger Ingrosso i programmet. 

TV4:s ”Talang” är i gång igen och juryn letar efter Sveriges nästa stora begåvning. 

När äkta paret Britt Olausson, 61, och Bert Olausson, 61, som har varit ihop i 44 år, äntrar programmet på fredagen passar Bianca Ingrosso, 27, på att ta lite tips – och slänga en känga till sitt eget kärleksliv.  

– Jag måste få passa på att fråga, hur får man det att hålla så där länge för jag har ju lite problem med just det? säger hon och skrattar. 

Ingrosso är som bekant i en relation med Phillipe Cohen, 27, och paret har gjort slut och blivit ihop sju gånger. 

– Ja men det är faktiskt så här att man måste hitta på lite roliga saker ihop, lite roliga aktiviteter och så, svarar Bert Olausson. 

Har köpt lyxlägenhet

Cohen och Ingrosso bor i dag tillsammans och de har också köpt en ny lyxlägenhet ihop som de ska flytta in i år. 

– Kärleken går jättebra. För första gången har vi samlat våra familjer och firat jul ihop. Vi har också köpt en ny lägenhet, som vi flyttar in i nästa år med tre hundar. Under ett litet brejk skaffade Phillippe Ted, en mix mellan labrador och storpudel. Ted är jättesnäll och väluppfostrad. Mina hundar är inte lika väluppfostrade och har inte riktigt välkomnat Ted in i familjen, så det är mycket skall där hemma, berättade Ingrosso nyligen för Amelia. 

Ingrosso en ensamvarg

Att bo ihop går i perioder sa hon också då. 

– Jag är egentligen en stor ensamvarg, som gillar att ha egna rutiner. Det är nästan så att jag är rädd att få barn som springer runt och stör min morgonrutin. Utan rutiner blir jag ett ”freak”. Phillipe anpassar sig och jag anpassar mig efter någon som stökar till det med sina kläder och inte städar på mitt sätt. Så länge vi bara bråkar om städning och rutiner tänker jag att vi inte har så allvarliga problem.

Biancas starka relation om Pernillas kärlek

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.