Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas oro inför avsnittet av ”Wahlgrens värld”

Allt du behöver veta om tv-profilen Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso är orlig för hur hon kommeruppfattas i nya ”Wahlgrens värld”.
Foto: OLLE SPORRONG
I en Youtubevideo brister tv-profilen ut i gråt.
Foto: Youtube / Youtube

”Wahlgrens värld” har gjort storslagen succé sedan 2016 men när programmets nionde säsong snart sänds oroar Bianca Ingrosso sig nu för ett program.

I en vlogg på Youtube brister tv-profilen ut i gråt efter att ha sett nya säsongens andra avsnitt.

– I det här avsnittet blir det bara ett sånt praktexempel på när kamerorna bara rullar på nånting som är otroligt privat, säger hon i vloggen. 

Tv-profilen och affärskvinnan Bianca Ingrosso, 25, gör succé i sociala medier, med sitt sminkmärke ”CAIA Cosmetics” och inte allra minst med dokusåpan ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 och Dplay. 

Men i en video på sin Youtube kanal riktar tv-profilen nu kritik mot produktionens klippning, efter att ha sett ett avsnitt från kommande säsong.

Bianca Ingrosso berättar att hon har vad hon kallar för mycket bagage som hon inte tidigare har pratat om, och att i avsnittet snuddar hon vid ämnet – men att hela sanningen inte kommer fram. 

– Men i det här avsnittet blir det bara ett sånt praktexempel på när kamerorna bara rullar på nånting som är otroligt privat. Där jag inte känner mig bekväm för andras skull att öppna upp och förklara mig helt, och jag bara vet hur alla kommer missförstå mig och allt hat jag kommer få, säger Bianca Ingrosso i tårar i vloggen.

”Många psykologtimmar”

Bianca Ingrosso säger att hon älskar ”Wahlgrens värld” men att mycket klipps bort. Bitar där hon är glad och positiv. 

Hon menar att det i stället läggs mycket fokus på när hon är arg och irriterad. 

– Det är liksom år av problem från min sida som gör att jag kan brusa upp eller bli otroligt besviken och ganska hård.

Bianca Ingrosso menar att det inte alltid är till hennes bästa att det ligger i någon annans händer hur hon klipps och porträtteras. 

– Jag bara vet att jag behöver nog ganska många psykologtimmar för att klara av den här, i min mening, missförstådda kritiken som jag kommer få när det här sänds sen. Jag är lite trött bara på att jag alltid är i händerna på någon annans porträttering av mig. 

Dplay: ”Allt innehåll är godkänt”

Mathilde Albinsson är pressansvarig för Wahlgrens värld på Discovery Networks Sweden.

Hon säger att Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren själva väljer vad de vill dela med sig av och får godkänna allt innehåll.

”I Wahlgrens värld följer filmteamet Bianca och Pernilla under en stor del av deras vardag och de väljer själva vad de vill dela med sig av samt hur mycket. Meningen med programmet är inte att förvränga någon och produktionen har tät dialog med båda såväl under som efter inspelning. Biancas och Pernillas synpunkter är givetvis viktiga för oss och vi är lyhörda för dem. Allt innehåll är alltid på förhand godkänt av båda innan det sänds.”

”Wahlgrens värld” har premiär den 28 januari på Dplay. 


Ur arkivet:

När Benjamin Ingrosso och Phillipe Cohen ska laga mat händer det som inte får hända.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.