Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas ord rörde Alice Stenlöf till tårar

Alice Stenlöfs tips från Bianca Ingrosso — inför Let's Dance.
Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG

Alice Stenlöf fick i kvällens ”Let's dance” ett videomeddelande från kompisen Bianca Ingrosso – som gjorde att hon fick svårt att hålla tillbaka tårarna.

I fredagens ”Let's dance” valde deltagarna låtar utifrån år som har betytt mycket för dem. Alice Stenlöf valde 2019 då hon bland annat fyllde Globen för en liveversion av sin podd med Bianca Ingrosso.

– Fick ett kvitto på att jag klarar det som jag tycker är skitläskigt bara jag ger mig in i det och ger allt., säger Alice Stenlöf nu i ”Let's dance”.

Och nu hade Bianca Ingrosso spelat in en videohälsning där hon skickade sitt stöd till Alice Stenlöf, som rördes till tårar.

Jag minns Globen som att det var igår och jag tror att både du och jag kan hålla med om att det var den bästa dagen i våra liv. Jag när så sjuk glad och stolt över att just du och jag gjorde det tillsammans. Sedan vill jag önska dig ett stort jäkla lycka till. Glöm inte att ha det så jävla kul, säger Bianca Ingrosso i klippet.

– Jag blir rörd, svarar Alice Stenlöf, i programmet.

Bianca Ingrosso skickade ett videomeddelande till Alice Stenlöf.
Foto: TV4

Bianca Ingrossos stöd till Alice Stenlöf 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lade ner podcasten ”Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B” senare samma år som framträdande i Globen.

– Vi känner att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, sa Bianca Ingrosso i det sista podcastavsnittet.

Alice Stenlöf dansadeen jive med partnern Hugo Gustafsson till åten ”High Hopes” som gavs ut 2019 av Panic At The Disco.

Stor förvirring när ett av paren åker ut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.