Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas nya partyliv efter kärlekskrisen

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso har lagt förhållandet med Philippe Cohen på is.

Nu berättar hon om sitt nya och vilda liv som festprinsessa.

– The time of my life, säger hon i en Youtube-video.

För några månader sedan beslutade Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen att "lägga sitt förhållande på is".

På sin Youtube-kanal berättar tv-profilen nu om sitt nya vilda partyliv.

– Jag har i många år varit en sådan här typisk hemmatjej som har älskat att vara hemma, poppa popcorn, kolla film och bara ligga och chilla i soffan. Men den senaste tiden, oh my God, jag har blivit den största festprinsessan, säger hon i videon.

 

LÄS MER: Biancas kris: Tappat hälften av mitt hår 

 

– Alltså jag är ute hela tiden och jag älskar det! Jag älskar att gå ut och träffa nya människor, lära känna massor av nya kompisar, dansa och lyssna på musik. Det behöver inte ha med alkohol att göra, utan jag gillar bara gå ut och ha the time of my life. Jag minns inte senast jag var hemma en helg och bara kollade film. Det är mycket utgång på mig just nu, men jag tycker det är skitkul.

Bianca Ingrossos lycka efter kärlekskrisen

I sin blogg berättade Bianca Ingrosso nyligen att hon mår bättre än på länge.

"Har egentligen inte gjort något speciellt men det var första dagen på länge där jag kände mig genuint lycklig och glad. Jag känner verkligen att Bianca håller på att komma tillbaka och ser så mycket fram emot denna sommar", skrev Bianca Ingrosso då.

Bianca Ingrosso har tidigare berättat om uppbrottet med Philippe Cohen, som hon hade varit tillsammans med i över två år.

 

LÄS MER: Biancas lycka efter kärlekskrisen

 

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" i april konstaterade hon att förhållandet var lagt på is sedan en tid tillbaka, genom att svara på när hon hade sex senast.

– Nu var det ett tag sen… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu, säger hon i podcasten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.