Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas nya lyxinvestering – köpt lägenhet i Spanien

Bianca Ingrosso har äntligen hittat sin drömlägenhet i Spanien.
Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso har länge letat efter en semesterbostad i Spanien. 

Nu har gjort slag i saken och köpt en lägenhet på Mallorca. 

OMG. Jag har precis köpt min drömlägenhet på Mallorca”, skriver hon på Instagram story. 

”Wahlgrens värld”-stjärnan är förtegen med detaljer om lägenheten. Men på Instagram story berättar hon att den ligger på Mallorca – en ö som hon väl känner till. Sedan många år tillbaka bor pappa Emilio Ingrosso tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso i Palma, där de har drivit flera restauranger. 

OMG. Jag har precis köpt min drömlägenhet på Mallorca”, skriver hon på story och lägger ut en bild från en lägenhet med vacker utsikt över den spanska ön. 

I tidigare avsnitt av realityserien och i sina vloggar har Bianca Ingrosso sagt att hon letar efter en lägenhet i Spanien. 

– Jag är så trött på att bo på hotell, eftersom pappa har gjort ett pianorum, har Bianca Ingrosso sagt i ”Wahlgrens värld”.

– Det känns som en bra investering, fortsatte hon. 

Sneak peak från Biancas nya lägenhet.
Foto: Instagram

Vill bo granne med pappan

Det var förra sommaren som 26-åringen först hintade om det planerade lyxköpet på ön. Under en vlogg besökte hon Emilio och Åsa Ingrossos nya lägenhet i Palma och hon var minst sagt imponerad. 

– Jag är i chock hur fint han bor. Kolla hans utsikt. Pappas terrass, wow. Allt de här har de för sig själva. Vad i helvete, sa hon och filmade den stora ytan med havsutsikt. 

– Det är den största terrassen jag sett. Jag trodde de var ett skämt. Pappa jag flyttar hit. Tänk att vakna upp här på morgonen så ser man bara havet.

I samma vlogg berättade hon att hon var så pass förälskad i pappans lägenhet att hon själv börjat kolla på liknande bostäder i Palma. Hon hade då hittat en identisk, som ligger precis bredvid Emilio och Åsa Ingrossos hem. 

– Lägenheten bredvid är exakt likadan och med en sinnessjuk terrass på typ 176 kvm. Den är till salu för att antingen hyra eller köpa och jag är så jävla sugen. Det är perfekt läge också.

Bianca sexpik till Benjamin i programmet 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.