Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Biancas möte med Pernillas nya kärlek

Nu bekräftar artisten för Expressen att hon är i en kärleksrealtion.
Foto: Instagram
Christian Bauer är Pernillas nya kärlek.
Foto: privat / privat
Pernilla Wahlgren är kär och lycklig.
Foto: OLLE SPORRONG

Äntligen! 

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken och svävar på små moln. 

Nu berättar Bianca Ingrosso att de har fått träffa sin mammas nya kärlek. 

”Vi är alltså på middag med mammas fkn kille”, skriver hon på Instagram. 

Pernilla Wahlgren, 53, har äntligen hittat kärleken efter att i många år själv valt att leva som singel. Den lycklige mannen heter Christian Bauer, bekräftade hon tidigare för Expressen. Han är 55 år, bor i Åkersberga och jobbar som försäljningschef på Lewa. Vid sidan om är han också modell. 

Och det är en lycklig Pernilla Wahlgren som delar med sig om kärleken i sociala medier. 

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram. 

Han är Pernillas nya kille 

Innan hon gick ut med vem hennes nya kärlek är har Pernilla Wahlgren pratat en hel del om sin den nya mannen i hennes liv, i podcasten ”Wahlgren och Wistam”. Bland annat har de pratat om familjen och om den då hemliga mannen hade träffat familjen. Svaret blev då kryptiskt. 

– Nej... eller nja. Någon kanske. Men nej, vi är inte där än. Men just nu känns allt väldigt bra och väldigt okomplicerat, sa hon Pernilla Wahlgren då. 

Träffar alla barnen

Och nu verkar paret ha kommit dit i sitt förhållande. På Instagram avslöjar Bianca Ingrosso att de har varit på middag tillsammans, på Phillipe Cohens nya restaurang. 

”Vi är alltså på middag med mammas fkn kille”, skriver hon i en story.

Bianca Ingrosso filmar runt i lokalen och det går att se att både Benjamin Ingrosso, 23, och Oliver Ingrosso, 31, är på plats för att träffa deras mammas nya kärlek. 

Även familjevännen Melina Criborn, 31, var med under middagen. 


Biancas dramatiska händelse – okänd man försökte ta sig in

Bianca Ingrosso tvingades larma polisen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.